Διαγωνισμός "four no reason"

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «four no reason» την Κυριακή 19/5, ώρα 9.15 μ.μ. στο Θέατρο Άλφα/Ιδέα.

Το έργο και η ζωή του ζωγράφου Ρενέ Μαγκρίτ γίνεται πηγή έμπνευσης για τη χορογράφο Νάντια Παλαιολόγου και την ομάδα της New_ton Company. Η performance «four no reason», που ετοιμάζουν στη σκηνή του θεάτρου Άλφα/Ιδέα, αναζητά νέους συσχετισμούς ανάμεσα στο λόγο και τα αντικείμενα, την πραγματικότητα και το όνειρο, ενώ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην ολοκληρωμένη εκδοχή της, καθώς ξεκίνησε ως ένα εικαστικό/χορευτικό δρώμενο, εμπνευσμένο από τον κόσμο του Μαγκρίτ, ως μία προσπάθεια να ανατραπούν οι στερεότυπες ματιές με τις οποίες αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα.

Ο άχρονος χρόνος, η άφυλη σχέση, η ορατότητα του αόρατου, ο χώρος του κενού και η έννοια του μη πραγματικού είναι τα βασικά στοιχεία του έργου του Μαγκρίτ που δανείζεται η παράσταση «για να δημιουργήσει ένα φαντασιακό σκηνικό προκαλώντας το θεατή να δει αν πίσω από τον καθρέφτη ή πίσω από έναν πίνακα βρίσκεται η ίδια εικόνα που βλέπει από μπροστά». Η πρώτη εκδοχή του «four no reason» επιλέχθηκε από το Φεστιβάλ Rabbitlab 1.0  και παρουσιάστηκε στο θέατρο Rabbithole τον Ιούνιο του 2017, ως μία εν εξελίξει performance.

Άλφα/Ιδέα, Πατησίων 37, Πολυτεχνείο, 2105238742.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «four no reason» την Κυριακή 19/5, ώρα 9.15 μ.μ. μέχρι την Πέμπτη 16/5, ώρα 11 π.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια πρόσκληση για την παράσταση «four no reason» την Κυριακή 19/5, ώρα 9.15 μ.μ. στο Θέατρο Άλφα/Ιδέα (Πατησίων 37, Πολυτεχνείο), είναι οι:


ΓΕΩΡΓΑΝΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΖΩΗ ΚΑΠΟΥΛΑ

ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΠΑΜΠΟΥΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΤΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.