Διαγωνισμός "Georgalas Sun Beach Resort"

Κερδίστε ένα δωρεάν διήμερο στο «Georgalas Sun Beach Resort» στη Χαλκιδική

Ξέγνοιαστη και χαλαρή πρόταση διαμονής, με την θάλασσα σε απόσταση αναπνοής, το «Georgalas Sun Beach Hotel & Resort», με άνετα δωμάτια και σουίτες, εκτός απ’ τις χορταστικές βίστες που προσφέρει απ’ τα μπαλκόνια και τις βεράντες του προς την αφράτη αμμουδιά της παραλίας Γεωπονικά, έχει για δυνατό του χαρτί μια ποιότητα σπάνια και σημαντική: την θερμή, οικογενειακή αίσθηση φιλοξενίας του, βασισμένη στην εμπειρία τριών γενιών. Προσφέρει έτσι μια εμπειρία φιλοξενίας ανέμελη κι αυθεντική, με τον πελάτη και τις ανάγκες του για ασφαλή ξεκούραση, στο επίκεντρο του φετινού καλοκαιριού, ενώ το εστιατόριο «Γεωργαλάς» αποτελεί μια υψηλής ποιότητας επιλογή για θαλασσινά αλλά και κρεατικά, συνοδεία μιας μεγάλης λίστας κρασιών κι ελληνικών αποσταγμάτων.

Παραλία Γεωπονικών, Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, 23990 35001-3, www.hotelgeorgalas.gr

Η φιλοξενία αφορά διαμονή σε superior δωμάτιο για δύο βράδια έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, πάντα κατόπιν συνεννόησης για την διαθεσιμότητα.


Η τυχερή που κερδίζει ένα δωρεάν διήμερο στο «Georgalas Sun Beach Resort» στη Χαλκιδική, ειναι η ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΑ 

Η φιλοξενία αφορά διαμονή σε superior δωμάτιο για δύο βράδια έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, πάντα κατόπιν συνεννόησης για την διαθεσιμότητα.

Η νικήτρια θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Resort ( 23990 35001-3) για την κράτηση.