Διαγωνισμός "Γιαννούλα η Κουλουρού"

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για να δείτε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών την παράσταση «Γιαννούλα η Κουλουρού» του Γιώργου Παπαγεωργίου την Πέμπτη 20/6, ώρα 9 μ.μ. στην Πειραιώς 260-Χώρος Η.

Ο ευρηματικός σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Παπαγεωργίου κάνει το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ Αθηνών με ένα έργο που βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Μεταφέρει στη θεατρική σκηνή την πραγματική ιστορία της Γιαννούλας της κουλουρούς, μιας γυναίκας με ελαφριά νοητική υστέρηση που έγινε αντικείμενο περίγελου στην τοπική κοινωνία της Πάτρας. Καθώς όλο και περισσότεροι συμμετείχαν στα «δρώμενα» που στήνονταν για τους εικονικούς γάμους της με διάφορους υποψήφιους «γαμπρούς», οι φάρσες σε βάρος της απέκτησαν διαστάσεις μαζικής διαπόμπευσης. Η παράσταση με πρωταγωνίστρια την Έλενα Τοπαλίδου θα επιχειρήσει να ζωντανέψει αυτόν τον μύθο με όχημα την αφήγηση, μέσω των ηθοποιών, με ζωντανή μουσική επί σκηνής, σε πρωτότυπη σύνθεση Ματούλας Ζαμάνη. Μαζί της παίζουν ο Μιχάλης Συριόπουλος, ο Κίμωνας Κουρής και Αθανασία Κουρκάκη. Με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους.

Πειραιώς 260, Πειραιώς 260, Ταύρος, 2109282900.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό έως και την Τετάρτη 19/6, ώρα 10.30 π.μ και κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Γιαννούλα η Κουλουρού» την Πέμπτη 20/6, ώρα 9 μ.μ. 

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια πρόσκληση για την παράσταση «Γιαννούλα η Κουλουρού» του Γιώργου Παπαγεωργίου την Πέμπτη 20/6, ώρα 9 μ.μ. στην Πειραιώς 260-Χώρος Η (Πειραιώς 260, Ταύρος), είναι οι:


ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΜΑΝΩΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΗΤΣΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 

 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.