Διαγωνισμός "Γιούγκερμαν"

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Γιούγκερμαν» του Μ. Καραγάτση την Πέμπτη 24/10, ώρα 8 μ.μ. στο Θέατρο Πορεία at Victoria.

Το συναρπαστικότερο μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την πορεία του στο θέατρο σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Τάρλοου με ένα cast 20 πρωταγωνιστών και με μερικές πολύ ενδιαφέρουσες αντικαταστάσεις. Ως επικεφαλής του ολιγομελούς θιάσου, ο Γιάννης Στάνκογλου αναλαμβάνει το ρόλο του δαιμόνιου αξιωματικού του αυτοκρατορικού ρωσικού στρατού, του αδίστακτου γλεντζέ και γυναικά με την ύποπτη δράση, Βασίλη Κάρλοβιτς Γιούγκερμαν, που καταφτάνει στον Πειραιά στον απόηχο της Οκτωβριανής Επανάστασης.

Μαζί του οι Χρήστος Μαλάκης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάλεια Σταματέλου, Γιάννης Σοφολόγης, Αλέξανδρος Βαμβούκος, Γιάννης Νταλιάνης κ.ά. συνθέτουν το ανθρώπινο μωσαϊκό αυτού του κορυφαίου ψυχογραφικού μυθιστορήματος που αποτυπώνει μοναδικά την Ελλάδα του Μεσοπολέμου.

Πορεία at Victoria, Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69, Πλ. Βικτωρίας, 210 8210991


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Γιούγκερμαν» την Πέμπτη 24/10, ώρα 8 μ.μ. μέχρι την Τετάρτη 23/10, ώρα 11 π.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Γιούγκερμαν» του Μ. Καραγάτση την Πέμπτη 24/10, ώρα 8 μ.μ. στο Θέατρο Πορεία at Victoria (Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69, Πλ. Βικτωρίας), είναι οι:


ΒΕΝΕΡΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΝΑ ΒΕΝΕΡΗ

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΟΛΙΑ

ΜΠΙΛΛΙΟΥ ΜΑΡΘΑ

ΜΠΟΥΝΙΑ ΜΑΡΙΑ

ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.