Διαγωνισμός "Homos, ή Όλοι στην Ελλάδα"

Κερδίστε 45 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Homos, ή Όλοι στην Ελλάδα» του Τζόρνταν Σίβεϊ σε avant premiere με το Αθηνόραμα τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, ώρα 9 μ.μ. στο Από Μηχανής Θέατρο.

Έναν πολυπολιτισμικό θίασο -Σπύρος Δέτσικας, Δανάη Νεάνθη Ομορεγκιέ, Φαίδων Φαρίντ, Κωνσταντίνος Χειλάς- καθοδηγεί ο Αντώνης Γαλέος στο πρωτόπαιχτο στη χώρα μας «Homos, ή Όλοι στην Ελλάδα», που ανεβαίνει στο Από Μηχανής Θέατρο από 6 Δεκεμβρίου. Το πολυβραβευμένο έργο του Τζόρνταν Σίβεϊ, που χαρακτηρίστηκε από τους New York Times ως ένα από δέκα καλύτερα έργα του 2016, είναι μια ερωτική κωμωδία που χαρτογραφεί την πορεία της σχέσης δύο ανδρών, ενός Έλληνα και ενός μετανάστη δεύτερης γενιάς από το 2006 μέχρι το 2011, μια ανάσα πριν από την κατάρρευση της οικονομίας. Μέσα από αυτή τη σχέση, το έργο ξεπερνά τον προσδιορισμό του φύλου και έρχεται να μιλήσει με τόλμη, τρυφερότητα και χιούμορ για όλα όσα μπορεί να αντέξει ο έρωτας όταν έρχεται αντιμέτωπος με την κοινωνικοπολιτική πραγματικότητα, ειδικά σε εποχές που η ανάγκη για εγγύτητα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Από Μηχανής Θέατρο, Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο, 2105232097, ο χώρος λειτουργεί ως covid free.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 45 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Homos, ή Όλοι στην Ελλάδα» τη Δευτέρα 6/12, ώρα 9 μ.μ. μέχρι την Παρασκευή 3/12, ώρα 5 μ.μ.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Homos, ή Όλοι στην Ελλάδα» του Τζόρνταν Σίβεϊ σε avant premiere με το Αθηνόραμα τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, ώρα 9 μ.μ. στο Από Μηχανής Θέατρο είναι οι:

ΖΟΥΝΤΟΥΡΙΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΟΥΝΤΟΥΡΙΔΟΥ
KALCHER KATERINA
PITSAKI GARYFALIA
ΑΠΟΣΠΟΡΗ ΜΕΛΠΩ
ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΣ
ΒΕΛΙΣΣΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΒΛΑΧΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ
ΓΕΩΡΓΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΑΝΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΙΦΙΛΗ
ΔΙΟΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΑΡΙΑΝΑ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΖΟΥΒΕΛΕΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΑΜΑΛΙΑ
ΚΑΣΣΗ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ
ΚΙΟΒΡΕΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΚΙΣΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΟΜΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΚΟΥΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ
ΛΑΖΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ
ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΕΛΕΝΑ
ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
ΜΠΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΥΚΟΝΙΑΤΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
ΝΙΚΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΛΗ
ΝΤΑΛΛΑ ΣΟΝΙΑ
ΞΕΝΟΦΩΝ ΛΑΛΙΩΤΗΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ
ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΣΚΙΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΤΖΑΜΤΖΗ ΑΣΗΜΙΝΑ
ΤΣΑΜΑΤΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
ΤΣΕΡΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΧΡΥΣΑΦΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Οι νικητές του διαγωνισμού «Homos, ή Όλοι στην Ελλάδα» θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του Από Μηχανής Θεάτρου λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με την ταυτότητά τους, αφού πρώτα έρθουν σε επικοινωνία στο 2105232097 για να κατοχυρώσουν τις θέσεις τους μέχρι τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. (ώρες ταμείου: 12 το μεσημέρι έως 10 μ.μ. )

Το Θέατρο Από Μηχανής έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας και οι κανονισμοί λειτουργίας του συμμορφώνονται με την τρέχουσα νομοθεσία.
Ως εκ τούτου λειτουργεί ως covid-free χώρος με πληρότητα 100% και υποδέχεται θεατές που έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της COVID-19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Κατά την είσοδο θεατών (από 18 ετών και άνω) στον χώρο του θεάτρου, γίνεται έλεγχος πιστοποιητικού εμβολιασμού καθώς και πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης). Η προσέλευση ανήλικων έως 17 ετών προϋποθέτει την επίδειξη υπεύθυνης δήλωσης των γονέων για τη διενέργεια self test 24 ωρών.