Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για προβολή της ταινίας «Η Βασίλισσα της Καρδιάς»"

Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικείστε τη θέση σας στην προβολή μιας από τις πιο τολμηρές ταινίας της χρονιάς που έρχεται από τη Δανία, την Πέμπτη 5/12 στον κινηματογράφο Ανδόρα.

Η κορυφαία ηθοποιός Τρίνε Ντίρχολμ κάνει επίδειξη ερμηνευτικής δύναμης στην ταινία της Μέι Ελτούχι, ένα ατμοσφαιρικό ερωτικό θρίλερ που φτάνει στα άκρα. Σε αυτό η Ντίρχολμ ενσαρκώνει μια επιτυχημένη δικηγόρο και μητέρα αφοσιωμένη στην οικογένειά της, ζει την τέλεια ισορροπημένη ζωή. Εκείνη θα ανατραπεί πλήρως όταν μετακομίσει στο σπίτι ο γιος του άντρα της από προηγούμενο γάμο. Οι δυο τους θα αναπτύξουν μια μυστική σχέση που θα φέρει στα άκρα τις οικογενειακές ισορροπίες.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Μέι Ελτούχι

Σενάριο: Μάρεν Λουίζ Καέν & Μέι Ελτούχι

Πρωταγωνιστούν: Τρίνε Ντίρχολμ, Γκούσταβ Λιντ, Μάγκνους Κρέπερ

Η ΤΑΙΝΙΑ «Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ WEIRD WAVE


Για να κερδίσετε μία (1) από τις τριάντα (30) διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Η Βασίλισσα της Καρδιάς» στον κινηματογράφο Ανδόρα (Σεβαστουπόλεως 117, Πανόρμου, 2106980796) την Πέμπτη 5/12, στις 8 μ.μ., συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 4/12 (5 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την προβολή της ταινίας «Η Βασίλισσα της Καρδιάς», στον κινηματογράφο Ανδόρα (Σεβαστουπόλεως 117, Πανόρμου, 2106980796) την Πέμπτη 5/12, στις 8 μ.μ., είναι οι:

CHALOFTI MARIA 
FOUK VASILEIOS 
GREVE CORNELIA 
MICHOS NIKOLAOS 
RAMMOS NICK 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΝΑΤΑΛΙ 
ΑΝΘΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΜΥΡΤΩ 
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑ 
ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
ΓΡΑΤΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 
ΔΡΙΧΟΥΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 
ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΑΡΙΑΝΑ 
ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ 
ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ 
ΚΑΛΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ 
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 
ΚΟΛΟΝΕΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 
ΛΕΒΕΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 
ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΑΔΡΙΡΗΝΗ 
ΜΑΡΤΙΝΕΛΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 
ΝΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 
ΝΤΟΥΜΑΖΙΟΥ ΑΘΗΝΑ 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
ΡΟΖΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 
ΤΖΙΜΠΙΜΠΑΛΙΣ ΟΡΕΣΤΗΣ 
ΤΡΙΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 
ΦΡΟΝΙΜΑΔΗ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του κινηματογράφου,λίγη ώρα πριν την έναρξη της προβολής με επίδειξη της ταυτότητάς τους