Διαγωνισμός "Η διαθήκη της Μαρίας"

Κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Η διαθήκη της Μαρίας» του Κολμ Τοϊμπίν σε avant premiere με το Αθηνόραμα το Σάββατο 12/1, ώρα 5 μ.μ. στο Από Μηχανής Θέατρο.

«Η διαθήκη της Μαρίας», που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη σκηνή της Αθήνας, είναι το πολυαναμενόμενο έργο του Κολμ Τοϊμπίν (The Testament of Mary, 2012) που σκηνοθετεί ο Δημήτρης Μυλωνάς, σε μετάφραση Κατερίνας Βαλαβανίδη, με την Ασπασία Κράλλη, συνιδρύτρια του Θεάτρου Από Μηχανής, να ερμηνεύει το μονόλογο της Μαρίας, στο πρόσωπο της οποίας καθρεφτίζεται η μητέρα του Ιησού αλλά και κάθε μητέρα. Απογυμνωμένη από κάθε «θεϊκό» στοιχείο, η Μαρία κάνει απολογισμό της ζωής της και καταθέτει τη δική της εμπειρία από τη σκοπιά της μητέρας που έχασε το παιδί της. Ενοχές, θυμός, πόνος διαπερνάνε τη μαρτυρία της για να αναρωτηθεί τελικά, μαζί της κι εμείς, τι κόσμο έφερε η θυσία του μοναχογιού της. Ένας μονόλογος σαρωτικός, με χιούμορ κι ευαισθησία ο οποίος αν και επικεντρώνεται στην κοσμική διάσταση της Μαρίας, αναδεικνύει υπέροχα την απόλυτη και κατά αυτόν τον τρόπο «θεϊκή», σχέση μάνας-παιδιού.

Από Μηχανής Θέατρο, Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο, 2105232097.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η διαθήκη της Μαρίας» το Σάββατο 12/1, ώρα 5 μ.μ. μέχρι την Τετάρτη 9/1, ώρα 11 π.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Η διαθήκη της Μαρίας» του Κολμ Τοϊμπίν σε avant premiere με το Αθηνόραμα το Σάββατο 12/1, ώρα 5 μ.μ. στο Από Μηχανής Θέατρο, είναι οι:

GKOUNIS YIANNIS 

MATZIARI ANNA 

ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 

ΑΛΤΑΝΗΣ ΘΕΜΗΣ 

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΦΡΑΤΑΙΟΥ ΤΕΡΕΖΑ

ΒΑΛΕΛΗ ΔΩΡΑ 

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

ΒΕΛΙΣΣΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΒΗΧΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΒΟΛΙΚΑ ΜΑΡΙΑ 

ΒΟΥΜΒΟΥΡΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ 

ΓΑΒΡΗΙΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ 

ΓΕΩΡΓΙΤΣΗ ΜΗΝΑ 

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΓΚΕΛΝΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝΝΑ 

ΓΚΙΛΑ ΑΡΓΥΡΩ 

ΓΛΕΝΗ ΟΛΓΑ 

ΔΑΡΡΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ 

ΔΙΑΒΑΤΗ ΜΑΡΙΑ 

ΔΡΕΛΙΩΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 

ΖΑΛΙΟΥ ΣΟΦΙΑ 

ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 

ΚΑΡΑΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΕΤΣΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 

ΚΑΤΣΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΒΑΛΕΡΙΑ 

ΚΟΥΛΑΞΙΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ ΧΡΥΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ 

ΚΩΣΤΑΚΗ ΕΡΡΙΚΑ 

ΜΑΓΚΙΡΟΓΛΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ 

ΜΠΑΙΚΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΣ 

ΜΠΟΥΝΟΒΑ ΣΟΦΙΑ

ΜΥΓΔΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΝΤΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΠΑΒΕΛΗ ΕΦΗ 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΟΦΗ 

ΠΟΥΛΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 

ΣΑΚΑΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ 

ΣΕΡΕΦΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 

ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 

ΤΣΑΦΟΥ ΜΑΡΙΑ 

ΤΣΟΤΑΚΟΥ ΤΙΝΑ ΤΣΟΤΑΚΟΥ 

ΦΕΤΤΑΣ ΘΩΜΑΣ 

ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ  


Οι νικητές θα παραλάβουν το εισιτήριό τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.