Διαγωνισμός "Η φάρμα του διαδικτύου"

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Η φάρμα του διαδικτύου» του την Κυριακή 17/2, ώρα 12.00 μ. στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Μετά τη sold-out περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα και την ευρωπαϊκή διάκριση για την προστασία των παιδιών στο Διαδίκτυο, «Η φάρμα του διαδικτύου» από τη θεατρική ομάδα Χιλιοδέντρι έρχεται στην αίθουσα «Ιφιγένεια» στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Μια παράσταση-εργαλείο για την εκπαίδευση που μαθαίνει στα παιδιά να αναγνωρίζουν και να προφυλάσσονται από τους «λύκους» του Διαδικτύου, μέσα από τη διασκεδαστική ιστορία δύο παιδιών που ζουν με το σκύλο τους τον Ηρακλή σε μία φάρμα. Τα ζώα της φάρμας περνούν αρκετές ώρες σερφάροντας στο internet και συχνά πέφτουν σε παγίδες. Θα καταφέρουν άραγε τα δύο παιδιά με τη βοήθεια της σοφής κουκουβάγιας να προστατεύσουν τα ζώα από τους κινδύνους του διαδικτύου; Σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου-Saferinternet.gr «Η φάρμα του διαδικτύου» αποτέλεσε το κεντρικό γεγονός πανελλήνιας εκστρατείας ενημέρωσης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

«Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος, 212 2540300.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η φάρμα του διαδικτύου» την Κυριακή 17/2, ώρα 12.00 μ. μέχρι την Πέμπτη 14/2, ώρα 12 μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Η φάρμα του διαδικτύου» του την Κυριακή 17/2, ώρα 12.00 μ. στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254, Ταύρος, 212 2540300), την Κυριακή 17/2, ώρα 12.00 μ, είναι οι:


GNISIOU MARIA

VARTALAS VASILEIOS

ΒΑΡΩΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΓΑΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΠΑΒΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΜΑΓΙΑ

ΣΚΟΥΜΠΟΥΡΔΗ ΡΑΦΑΕΛΑ

ΦΥΡΙΠΠΗ ΓΕΩΡΓΙΑ


Οι νικτές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.