Διαγωνισμός "Η μέση διάρκεια ζωής των πλυντηρίων"

Κερδίστε 30 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Η μέση διάρκεια ζωής των πλυντηρίων» της Ελίζε Βιλκ σε avant premiere με το Αθηνόραμα την Παρασκευή 22/11, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Πρόβα.

Στο θέατρο Πρόβα της Μαίρης Ραζή, η ίδια μαζί με τον Σωτήρη Τσόγκα και την Κωνσταντίνα Κουτουλάκη αναλαμβάνουν να ερμηνεύσουν τους τρεις ρόλους του «Η μέση διάρκεια ζωής των πλυντηρίων» που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Νίκου Σακαλίδη, μετάφραση Βαγγέλη Δουκουτσέλη και πρωτότυπη μουσική Αλέξανδρου Μέντη. Το έργο υπογράφει η Ελίζε Βιλκ, μιας από τις νεότερες και πολλά υποσχόμενες δραματουργούς της Ρουμανίας.

Η δράση του έργου, τοποθετείται σε μια επαρχιακή πόλη, στην καρδιά της κρίσης, το 2008 κι έχει στο επίκεντρο μια τριμελή οικογένεια που κάθε μέλος της βιώνει τις συνέπειες του κλεισίματος του μοναδικού εργοστασίου της πόλης. Ο κοινωνικός προβληματισμός, μέσα από τη σάτιρα, την κωμωδία και την υπερβολή που επιλέγει η συγγραφέας, δείχνει το σύγχρονο καταναλωτικό περιβάλλον, στο οποίο τα μέλη της οικογένειας αδυνατούν να επικοινωνήσουν, θέτουν απατηλούς στόχους και βρίσκονται ο καθένας χαμένος στα προβλήματά του. Όπως αναφέρει κι ο σκηνοθέτης Νίκος Σακαλίδης: «Έργο με ενδιαφέροντα προβληματισμό, με μια φόρμα που παίζει με τα είδη, ανθρωποκεντρικό και διασκεδαστικό, φωτεινά απαισιόδοξο, με τρεις ισότιμους ρόλους που κάτω από την τρέλα τους κρύβουν βαθιές, ακαθοδήγητες ανθρώπινες ανάγκες, καλεί σε μια παράσταση αντισυμβατική και εξωφρενική, ποιητική και αφαιρετική».

Πρόβα, Ηπείρου 39 & Αχαρνών, Κέντρο, 2108818326.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 30 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η μέση διάρκεια ζωής των πλυντηρίων» την Παρασκευή 22/11, ώρα 9 μ.μ. μέχρι την Πέμπτη 21/11, ώρα 11 π.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Η μέση διάρκεια ζωής των πλυντηρίων» της Ελίζε Βιλκ σε avant premiere με το Αθηνόραμα την Παρασκευή 22/11, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Πρόβα (Ηπείρου 39 & Αχαρνών, Κέντρο), είναι οι:


DRAKOS GIANNIS 

PANOUSI LILY 

SPYROPOULOU PANAGIOTA 

ΑΜΠΕΛΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ 

ΑΥΔΗΣ ΜΗΝΑΣ 

ΒΕΡΓΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ 

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ 

ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 

ΓΚΟΥΦΑ ΜΑΡΙΑ 

ΔΑΝΕΖΗ ΜΑΡΙΝΑ 

ΔΕΝΔΗ ΕΛΠΙΔΑ 

ΔΕΠΑΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 

ΔΙΑΒΑΤΗ ΜΑΡΙΑ 

ΔΙΠΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ 

ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 

ΚΑΠΕΛΕΡΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ 

ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 

ΚΟΥΤΣΙΟΥΡΟΥΜΠΑ ΟΥΡΑΝΙΑ 

ΛΙΟΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 

ΜΑΥΡΙΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 

ΜΠΑΜΠΟΥΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

ΞΥΔΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΜΑΓΙΑ 

ΠΟΘΗΤΟΣ ΣΑΒΒΑΣ 

ΣΙΔΕΡΗ ΑΣΠΑ 

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

ΤΣΟΥΡΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 

ΦΡΟΝΙΜΑΔΗ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ 

 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.