Διαγωνισμός "Δείτε πρώτοι την ταινία "Η Νηπιαγωγός""

Διεκδικήστε τη θέση σας για την πρώτη προβολή της βραβευμένης στο φεστιβάλ του Σάντανς ταινίας στον κινηματογράφο Δαναό μπαίνοντας στην κλήρωση του «α».

Η ανερχόμενη σκηνοθέτιδα Σάρα Κολάντζελο υπογράφει ένα καλειδοσκοπικό και αινιγματικό δράμα με μια πρωτότυπη ιδέα στον πυρήνα του: μια δασκάλα νηπιαγωγείου, η οποία ζει μια κοινότυπη καθημερινότητα που διακόπτεται μόνο από τα μαθήματα ποίησης που παρακολουθεί, συνειδητοποιεί πως ένας από τους μαθητές της σκαρφίζεται σε ανύποπτο χρόνο τα δικά του πανέμορφα ποιήματα. Τότε θα αφοσιωθεί εμμονικά με αυτόν και θα προσπαθήσει όπως μπορεί να εκμαιεύσει όλο και περισσότερα στιχάκια από το παιδί.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο η εκθαμβωτική Μάγκι Τζίλενχαλ κλέβει την παράσταση δίνοντας μία από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας της, η οποία αντανακλάται στην υποδειγματική σκηνοθεσία της Κολάντζελο που αφήνει την ένταση να κορυφωθεί εντυπωσιακά στο τέλος.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Σάρα Κολάντζελο

Σενάριο: Σάρα Κολάντελο βασισμένη στο πρωτότυπο σενάριο του Ναντάβ Λαπίντ

Πρωταγωνιστούν: Μάγκι Τζίλενχαλ, Πάρκερ Σεβάκ, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ

Η ΤΑΙΝΙΑ «Η ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ STRADA

 

 


Για να κερδίσετε μία (1) από τις δέκα (10) διπλές προσκλήσεις για την πρώτη προβολή της ταινίας «Η Νηπιαγωγός» στον κινηματογράφο Δαναό (Λεωφ. Κηφισίας 109, Αμπελόκηποι, 2106922655) την Πέμπτη 14/2 στις 17.45 μ.μ. συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 13/2 (4 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την πρώτη προβολή της ταινίας στον κινηματογράφο Δαναό(Λεωφ. Κηφισίας 109, Αμπελόκηποι, 2106922655), την Πέμπτη 14/2 στις 17.45 μ.μ., είναι οι:


ΑΕΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΟΥΛΑ

ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΣΑΡΙΜΠΑΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΤΖΑΘΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


Οι νικητές θα παραλάβουν την πρόσκλησή τους από το ταμείο του κινηματογράφου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της προβολής με επίδειξη της ταυτότητάς τους.