Διαγωνισμός "Η τραγωδία του βασιλιά Ριχάρδου Γ"

Κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για να δείτε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών την παράσταση «Η τραγωδία του βασιλιά Ριχάρδου Γ΄» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ την Πέμπτη 13/6, ώρα 9 μ.μ. στην Πειραιώς 260-Χώρο Δ

Κάτω από ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων βρέθηκαν το 2013 τα οστά του αλαζονικού βασιλιά Ριχάρδου Γ’ της Αγγλίας. Τα οστά του παρέμεναν θαμμένα για περισσότερα από 500 χρόνια, μετά την ήττα του από τον Ερρίκο Τυδώρ το 1485, κατά τον εμφύλιο μεταξύ του Οίκου του Λάνκαστερ και του Οίκου της Υόρκης, γνωστού κι ως «Πολέμου των Ρόδων. Η Ορχήστρα των Μικρών Πραγμάτων, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τα ιστορικά τεκμήρια και ξανά διαβάζοντας το έργο του Σαίξπηρ «Ριχάρδος Γ’» παρουσιάζει μια ερευνητική παράσταση που επικεντρώνεται στη συνομιλία λόγου, κίνησης και μουσικής. Η σκηνοθεσία  του Χρήστου Θεοδώρου αναζητά την ποίηση του Σαίξπηρ σε διάλογο με το ωμό συμβάν, την ανεπάρκεια της γλώσσας σε αντίθεση με το αναπόδραστο της πράξης. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά ο ταλαντούχος Γιώργος Χριστοδούλου. Η παράσταση θα παιχτεί με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους.

Πειραιώς 260, Ταύρος, 2109282900.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό έως και την Τρίτη 11/6, ώρα 11.30 π.μ. και κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η τραγωδία του βασιλιά Ριχάρδου Γ΄» την Πέμπτη 13/6, ώρα 9 μ.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια πρόσκληση για την παράσταση «Η τραγωδία του βασιλιά Ριχάρδου Γ΄» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ την Πέμπτη 13/6, ώρα 9 μ.μ. στην Πειραιώς 260-Χώρο Δ, είναι οι:


ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ

ΔΑΜΙΓΟΥ ΝΕΦΕΛΗ 

ΜΑΛΛΙΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΧΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΨΥΜΑΤΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 

 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.