Διαγωνισμός "Kaiser"

Για τις BBQ βραδιές με Kaiser, κερδίστε μία ξεχωριστή premium denim ποδιά chef!

Η γευστική αρμονία που προσφέρει η Kaiser με το φαγητό είναι ασύγκριτη. Μπορεί να συνοδεύσει εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία από πιάτα αναδεικνύοντας τη γεύση τους. Οι καλύτεροι συνδυασμοί; Κρέας, σνίτσελ, ποικιλίες κρεατικών, ζουμερά κοτόπουλα, κυνήγια, λουκάνικα ή πλούσια burger.  Οι καλύτερες στιγμές; Mε τους φίλους, απολαμβάνοντας παγωμένες Kaiser και κάνοντας BBQ.   

Για να ζήσουμε σωστά τη μοναδική αυτή BBQ εμπειρία  χρειαζόμαστε και τα αντίστοιχα αξεσουάρ, έτσι το αθηνόραμα και η Kaiser μας δίνουν  την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν  από μία μοναδική premium denim ποδιά chef!

Η Kaiser, η Νο1 μπύρα Pilsner σε πωλήσεις στην χώρα μας,  δεν μοιάζει με καμία άλλη.  Είναι μια μπύρα με προσωπικότητα που ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα, το βαθύ χρυσαφί της χρώμα και την ντελικάτη, ξεχωριστή και πολύ αγαπημένη γεύση της. 

Bύνη κριθαριού από 5 εκλεκτές ποικιλίες νερό χαμηλής σκληρότητας, 3 είδη λυκίσκου, μαγιά και κυρίως βαθιά γνώση στη ζυθοποίηση. Αυτά είναι τα μυστικά της τέχνης της παραγωγής μιας Kaiser.


Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα έως την 19/7/2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 για να κερδίσετε μία ξεχωριστή premium denim ποδιά chef από την Kaiser αξίας 60 ευρώ!

Οι τυχεροί που απάντησαν σωστά στις ερωτήσεις του διαγωνισμού και κερδίζουν μια ξεχωριστή premium denim ποδιά απο την Kaiser αξίας 60 ευρώ, είναι οι:

ΑΛΕΞΙΑ ΚΟΡΟΝΤΖΗ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΑΡΔΑ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 
ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΙΚΟΥΛΗ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΡΟΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΠΥΘΑΡΟΥΛΗΟι σωστές απαντήσεις είναι οι παρακάτω:

Ποια είναι τα 4 βασικά συστατικά μιας Kaiser ?
Νερό, λυκίσκος, κριθάρι, μαγιά


Τι τύπος μπύρας είναι η Kaiser ?
Pilsner

Πόσα είδη λυκίσκου χρησιμοποιούνται σε μια Kaiser ?
3

Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία μας (Λ.Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών Κτίριο Β', 9ος όροφος Αμπελόκηποι) από τη Δευτέρα 23/7 - 3/8, με επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.