Διαγωνισμός "Καληνύχτα μητέρα"

Κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Καληνύχτα μητέρα» της Μάρσα Νόρμαν την Παρασκευή 11/10, ώρα 8 μ.μ. στο Θέατρο Radar.

Το βραβευμένο με πούλιτζερ «Καληνύχτα Μητέρα» της Μάρσα Νόρμαν σε μετάφραση και σκηνοθεσία της Αναστασίας Παπαστάθη, είναι η συνάντηση στη σκηνή της ίδιας ως κόρης (Τζέσυ) με τη μητέρα (Θέλμα), την οποία υποδύεται η Μαρία Σκούντζου. Τα πάντα περιπλέκονται μετά την δήλωση της κόρης στη μητέρα ότι θέλει να αυτοκτονήσει με το όπλο του πατέρα, και την προσπάθεια εκείνης να τη μεταπείσει, φέρνοντας έτσι στην επιφάνεια άγνωστες λεπτομέρειες και μυστικά, στην πρώτη φορά που μιλούν ανοιχτά μεταξύ τους. Μητέρα και Κόρη αναμετρώνται και τα συναισθήματα εναλλάσσονται, σε μια παράσταση που ο χρόνος δράσης του έργου ταυτίζεται με το χρόνο έναρξης της παράστασης.

Radar, Πλατεία Αγίου Ιωάννη και Πυθέου 93 (απέναντι από τη στάση μετρό Άγιος Ιωάννης), Δάφνη, 2109769294.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Καληνύχτα μητέρα» την Παρασκευή 11/10, ώρα 8 μ.μ. μέχρι την Πέμπτη 10/10, ώρα 12 μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Καληνύχτα μητέρα» της Μάρσα Νόρμαν την Παρασκευή 11/10, ώρα 8 μ.μ. στο Θέατρο Radar (Πλατεία Αγίου Ιωάννη και Πυθέου 93 (απέναντι από τη στάση μετρό Άγιος Ιωάννης,Δάφνη), είναι οι:


ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ 

ΚΑΚΟΥ ΕΦΗ 

ΚΑΠΠΑ ΦΛΩΡΑ

ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΤΣΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.