Διαγωνισμός "Ο καταποντισμός του εγωιστή Γιόχαν Φάτσερ"

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Ο καταποντισμός του εγωιστή Γιόχαν Φάτσερ» του Μπέρτολτ Μπρεχτ την Πέμπτη 6/12, ώρα 9 μ.μ. στο Εθνικό Θέατρο - Πειραματική Σκηνή -1 (Σκηνή «Κατίνα Παξινού») - Κτίριο Rex.

Ο Μπέρτολτ Μπρεχτ έγραψε το έργο μεταξύ 1926 και 1931 αφήνοντάς το ημιτελές, αποσπασματικό, ανοιχτό. Περιλαμβάνει σκηνές, σημειώσεις, χορικά, λυρικά κομμάτια και κείμενα φιλοσοφικού περιεχομένου. Ο σκηνοθέτης της παράστασης Σίμος Κακάλας απαντά στην πρόκληση του μπρεχτικού κειμένου με μια παράσταση που αποδεικνύει ότι οι καινοτόμες ιδέες του Γερμανού δραματουργού παραμένουν αφετηρία προς γόνιμες αναζητήσεις, ενώ την πρωτότυπη μουσική της παράστασης υπογράφει ο Γιάννης Αγγελάκας στην πρώτη του συνεργασία με τον Σίμο Κακάλα και το Εθνικό Θέατρο. Παίζουν οι: Μιχάλης Βαλάσογλου, Νίκος Γιαλελής, Σίμος Κακάλας, Χαρά Κότσαλη, Κωνσταντίνος Μωραΐτης, Μάνος Πετράκης, Φελίς Τόπη.

Εθνικό Θέατρο - Πειραματική Σκηνή -1 (Σκηνή «Κατίνα Παξινού»), Κτίριο Rex Πανεπιστημίου 48, 2103305074.

 


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο καταποντισμός του εγωιστή Γιόχαν Φάτσερ» την Πέμπτη 6/12, ώρα 9 μ.μ. μέχρι την Τρίτη 4/12, ώρα 11.30 π.μ.

Οι τυχεροί  που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Ο καταποντισμός του εγωιστή Γιόχαν Φάτσερ» την Πέμπτη 6/12, ώρα 9 μ.μ., είναι οι:


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΖΙΩΓΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ


Οι νικητές θα παραλάβουν την πρόσκλησή τους από το ταμείο του θεάτρου λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης   με επίδειξη της ταυτότητάς τους.