Διαγωνισμός "KinderDocs"

Η μεγάλη γιορτή του σινεμά για τους λιλιπούτειους φίλους της μεγάλη οθόνης επιστρέφει. Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικήστε τη θέση σας για στην επόμενη προβολή του θεσμού την Κυριακή 10/11 στο Μουσείο Μπενάκη.

Η ταινία «The Open Window» μας μεταφέρει στη σύγχρονη Ινδία και την καρδιά του Νέου Δελχί, όπου εν μέσω της ψηφιακής επανάστασης που φέρνει το διαδίκτυο στη χώρα, δύο μικρά κορίτσια από φτωχή γειτονιά της πρωτεύουσας βλέπουν στο ίντερνετ την ευκαιρία να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Ένα ερευνητικό πρόγραμμα τους δίνει τα απαραίτητα εφόδια για να μάθουν πώς ακριβώς να το χρησιμοποιούν για πρώτη φορά, με τα δύο κορίτσια να νιώθουν πως ένας ολόκληρος κόσμος ανοίγεται μπροστά τους και ταυτόχρονα η δυνατότητα να βοηθήσουν τις οικογένειές τους.

 

 


Για να κερδίσετε μία (1) από τις τρεις (3) διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «The Open Window» στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου, 2103453111) την Κυριακή 10/11 στις 12.00 μ. συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. 

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 8/11 (4 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr.

Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η προβολή της ταινίας ακυρώνεται για τη συγκεκριμένη ημερομηνία και θα ανακοινωθεί μέσα στους επόμενους μήνες. 


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την προβολή της ταινίας «The Open Window» στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου, 2103453111) την Κυριακή 10/11 στις 12.00 μ., ειναι οι:

LOURANTOS STATHIS
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ
ΓΚΑΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του μουσείου Μπενάκη, λίγη ώρα πριν την έναρξη της προβολής με επίδειξη της ταυτότητάς τους.