Διαγωνισμός "KinderDocs"

Η μεγάλη γιορτή του σινεμά για τους λιλιπούτειους φίλους της μεγάλη οθόνης επιστρέφει. Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικήστε τη θέση σας για την επόμενη διπλή προβολή του θεσμού την Κυριακή 1/12 στο Μουσείο Μπενάκη.

Όχι μία, αλλά δύο ταινίες σας περιμένουν στο KinderDoc αυτήν την εβδομάδα, με πρώτο το γλυκόπικρο «Pair of Dunces» (12 μ.). Στην ταινία του Λουντοβίκ Βιέιγ αποκαλύπτεται με χιούμορ και συναίσθημα η σχέση ενός πατέρα με τον γιο του, μέσα από τον καθημερινό αγώνα του μπαμπά να βοηθήσει τον πιτσιρίκο να κάνει τα μαθήματά του. Το αγόρι όμως νιώθει πως καταπιέζεται και η σχέση τους δοκιμάζεται σοβαρά.

Σκυτάλη παίρνει το «A Voix Haute» (2 μ.μ.) του Στεφάν ντε Φρέιτας. Εδώ μια ομάδα Παριζιάνων φοιτητών συμμετέχουν σε διαγωνισμό ρητορικού λόγου για πρώτη φορά, ενώ οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν τολμήσει ποτέ να μιλήσουν δημόσια σε κοινό.


Για να κερδίσετε μία (1) από τις τρεις (3) διπλές προσκλήσεις για τις προβολές των ταινιών «Pair of Dunces» και «A Voix Haute» στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου, 2103453111) την Κυριακή 1/12 στις 12.00 μ. και στις 2 μ.μ. συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την προβολή των ταινιών «Pair of Dunces» και «A Voix Haute» στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου, 2103453111) την Κυριακή 1/12 στις 12.00 μ. και στις 2 μ.μ., ειναι οι:

DELI MATINA 
ΜΙΤΑ ΚΟΝΣΟΥΛΙΤΑ 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΑΝΝΑ

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του κινηματογράφου, λίγη ώρα πριν την έναρξης της προβολής με επίδειξη της ταυότητάς τους