Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για προβολή του KinderDocs"

Η μεγάλη γιορτή του σινεμά για τους λιλιπούτειους φίλους της μεγάλη οθόνης επιστρέφει. Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικήστε τη θέση σας για στην επόμενη προβολή του θεσμού την Κυριακή 16/2 στο Μουσείο Μπενάκη.

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες προβολές του, το KinderDocs αυτήν τη φορά διοργανώνει ένα cine-event μόνο για ενήλικες.
Όσοι έρθουν στις 16/2 λοιπόν, βλέποντας το γερμανικό ντοκιμαντέρ «Parent's School» (Γιοργκ Άντολφ & Ραλφ Μπιούχελερ, 2018) θα μάθουν πώς μια ομάδα γονέων στη διάρκεια 21 ημερών, αλλάζουν πλήρως την κοσμοθεωρία τους γύρω από τη φροντίδα των παιδιών. Αφορμή η συμμετοχή τους στο εντατικό πρόγραμμα του ψυχολόγου Ντίετμαν Λάνγκερ, ο οποίο εφηύρε την έννοια της «γονεϊκής άδειας» και βοηθά τους γονείς να διαχειριστούν μια σειρά απαιτητικών καταστάσεων. Όπως οι συγκρούσεις μεταξύ αδερφών, ένα διαζύγιο, τις διάφορες μορφές εθισμού αλλά και τη διάσπαση προσοχής.
Αμέσως μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με την ψυχολόγο - ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέα Μαριαλένα Σπυροπούλου.


Για να κερδίσετε μία (1) από τις τρεις (3) διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Parent's School» στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου, 2103453111) την Κυριακή 16/2 στις 12.00 μ. συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 14/2 (4 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr
Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την προβολή της ταινίας «Parent's School» στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου, 2103453111) την Κυριακή 16/2 στις 12.00 μ,  στο Μουσείο Μπενάκη, είναι οι:

BALLAS EFSTATHIOS 
ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ 
ΤΣΙΑΚΜΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από την είσοδο του Μουσείου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της προβολής με επίδειξη της ταυτότητάς τους.