Διαγωνισμός "Ξέπλυνες το αλάτι από πάνω σου;"

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Ξέπλυνες το αλάτι από πάνω σου;» της ομάδας Sacra την Τετάρτη 9/10, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Tempus Verum - Εν Αθήναις.

Η devised παράσταση-ερώτηση «Ξέπλυνες το αλάτι από πάνω σου;» της ομάδας Sacra, η οποία διακρίθηκε με το 1ο βραβείο στο Adapt Festival τον Ιούνιο, εμπνέεται από το φιλοσοφικό δοκίμιο του Επίκτητου «Η ελευθερία» και θέτει ερωτήματα γύρω από τις κοινωνικές νόρμες που μας κρατούν δέσμιους αλλά και αιώνια ερωτήματα που ταλανίζουν την ύπαρξη μας. Η νεοσυσταθείσα ομάδα, την οποία απαρτίζουν πέντε νέοι απόφοιτοι της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης «Καρόλου Κουν» μας φέρνουν αντιμέτωπους με την αέναη μάχη μεταξύ κοινωνικής και ατομικής ελευθερίας, η οποία καταδυναστεύει τις ζωές μας.

Ο Επίκτητος παρομοιάζει τον ελεύθερο άνθρωπο με ένα ψάρι που όταν πας να το αιχμαλωτίσεις, να του στερήσεις το νερό, τη θάλασσα, το αλάτι, πεθαίνει. Όπως σημειώνει στο έργο του: «Τα μόνα που αποκαλούμε ελεύθερα ζώα είναι εκείνα που δεν αντέχουν την αιχμαλωσία, αλλά με το που αιχμαλωτιστούν, πεθαίνουν». Πρωταγωνιστούν: Χριστίνα Βλάχου, Χρήστος Καραβέβας, Φαίη Μινωπέτρου-Κασιμάτη, Ελένη Σιδηροκαστρίτη, Γιώργος Χρόνης.

Θέατρο Tempus Verum - Εν Αθήναις, Ιάκχου 19, Γκάζι, 2103425170.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ξέπλυνες το αλάτι από πάνω σου;» την Τετάρτη 9/10, ώρα 9 μ.μ. μέχρι την Τετάρτη 9/10, ώρα 12 μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια πρόσκληση για την παράσταση «Ξέπλυνες το αλάτι από πάνω σου;» της ομάδας Sacra την Τετάρτη 9/10, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Tempus Verum - Εν Αθήναις (Ιάκχου 19, Γκάζι), είναι οι:

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΥΜΑΡΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΙΟΥΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.