Διαγωνισμός "Λα Πουπέ"

Κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Λα Πουπέ» του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη σε avant premiere με το Αθηνόραμα τη Δευτέρα 28/1, ώρα 6.00 μ.μ. στο Από Μηχανής Θέατρο

Η Θεοδώρα Τζήμου αναμετράται με τον χαρακτήρα της Ρίκας στη σκηνή του Από Μηχανής Θεάτρου στο εμβληματικό έργο του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη «Λα Πουπέ». Δέκα χρόνια, μετά την πρώτη του παράσταση-ορόσημο στο ελληνικό θέατρο, η Ρίκα και ο σκαραβαίος της επιστρέφουν στη σκηνή. Με την σκηνοθετική καθοδήγηση της Σεβαστιάνας Αναγνωστοπούλου, υποδύεται μια ιδιότυπη μοδίστρα που μοιράζεται μαζί μας τα άδυτα της ψυχής της σε ένα δύσκολο ρόλο, κυρίως επειδή η πρωταγωνίστρια που τον ενσαρκώνει θα πρέπει να «συναντηθεί» με μια αφύσικη παιδικότητα. Η αφέλεια της Ρίκας, της ράφτρας ρούχων για κούκλες και κοριτσάκια, την απομονώνει από το φθονερό κόσμο της εκδικητικότητας και την κρατά στη ροζ φούσκα της, δέσμια των παθών της. Η αναμέτρηση της Θεοδώρας Τζήμου με το ρόλο είναι ένα στοίχημα υψηλού ερμηνευτικού ρίσκου.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Λα Πουπέ» τη Δευτέρα 28/11, ώρα 6.00 μ.μ. μέχρι την Παρασκευή 25/1, ώρα 11 π.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Λα Πουπέ» του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη σε avant premiere με το Αθηνόραμα τη Δευτέρα 28/1, ώρα 6.00 μ.μ. στο Από Μηχανής Θέατρο Ακαδήμου 13,Μεταξουργείο, Τηλ.: 2105232097), είναι οι:

DILO IVA
DIMITROPOULOS SOPHIE
ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΑΜΔΙΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΑΞΑΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΜΩΝ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΞΕΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΛΙΑΝΑ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΒΕΛΙΔΑΚΗ ΑΜΑΛΙΑ
ΒΕΣΤΑΡΧΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΒΙΓΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ
ΔΙΑΒΑΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΖΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΚΑΛΕΤΡΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΚΑΛΑΠΟΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΡΑΔΗΜΑ ΠΕΝΥ
ΚΑΡΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΚΑΣΑΠΗ ΣΟΦΙΑ
ΚΟΝΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΚΟΡΜΠΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΟΥΛΑ
ΛΙΝΑΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΜΑΡΙΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΜΑΡΤΙΝΕΛΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΧΡΥΣΑ
ΜΠΑΣΟΥΛΗ ΕΛΕΝΑ
ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΟΡΦΑΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΜΑΓΙΑ
ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΡΟΕΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΣΕΡΕΠΙΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΣΕΡΕΦΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΤΖΑΝΕΤΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΦΕΤΤΑΣ ΘΩΜΑΣ

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης, με επίδειξη της ταυτότητάς τους