Διαγωνισμός "Lamington"

Κερδίστε 40 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Lamington» του Βαγγέλη Δουκουτσέλη σε avant premiere με το Αθηνόραμα την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 9.30 μ.μ. στη Σκηνή Ωμέγα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Η Μαριάννα Κάλμπαρη, Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Θεάτρου Τέχνης, σκηνοθετεί ένα τρυφερό ντουέτο με την Κατερίνα Λυπηρίδου και τον Δημήτρη Πασσά στη Σκηνή Ωμέγα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Ο λόγος για το «Lamington» του Βαγγέλη Δουκουτσέλη που ξεχώρισε στο διαδικτυακό σεμινάριο Θεατρικής Γραφής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά στο πλαίσιο των δράσεων «Μόνοι μαζί». Στην επίκαιρη ιστορία ενηλικίωσης, ένα κορίτσι από τη Ρουμανία, που έχει μεταναστεύσει με τους γονείς της στην Ελλάδα και ένα αγόρι από την Ελλάδα, που οι γονείς του έχουν μεταναστεύσει στην Αυστραλία μοιράζονται το βίωμα του τι σημαίνει να νιώθεις μόνος, ξένος και διαφορετικός και δένονται με έναν γλυκό αλλά και παράξενο τρόπο. Η μουσική είναι του Θοδωρή Αμπαζή, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Κωνσταντίνου Ζαμάνη, οι φωτισμοί της Στέλλας Κάλτσου και οι φωτογραφίες του Alex Kat.

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Ηρώων Πολυτεχνείου & Βασ. Γεωργίου, Πειραιάς, 2104143310.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 40 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Lamington» την Πέμπτη 9/12, ώρα 9.30 μ.μ. μέχρι τη Δευτέρα 6/12, ώρα 1 μ.μ.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Lamington» του Βαγγέλη Δουκουτσέλη σε avant premiere με το Αθηνόραμα την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 9.30 μ.μ. στη Σκηνή Ωμέγα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά είναι οι:

BAMPATZIA STAVROULA
KAPARELIOTIS DIMITRIOS
MANASSIS KONSTANTINOS
MAVROFORAKI DIMITRA
STAVROULAKI MARIA
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΩΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ
ΓΟΥΣΓΟΥΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΡΟΣΩ
ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΟΥΣΗ ΣΟΦΙΑ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΠΠΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΥΛΗ
ΜΑΛΙΑΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΜΑΝΩΛΑΡΑΚΗ ΠΑΥΛΙΝΑ
ΜΑΡΤΙΝΕΛΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
ΜΕΙΝΤΑΝΗ ΛΕΥΚΟΘΕΑ
ΜΠΟΥΖΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΜΠΟΥΝΙΑ ΒΑΣΩ
ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΝΙΦΟΡΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ
ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΗΣ
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΙΒΗ
ΠΛΑΤΑΝΗΣΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΡΑΜΜΟΥ ΑΛΜΠΕΝΑ
ΡΟΚΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΣΑΒΒΑΡΗ ΑΝΝΑ
ΣΑΛΑΧΩΡΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΣΙΕΜΟΥ ΥΒΟΝΗ
ΣΚΙΤΣΟΣ ΘΑΝΟΣ
ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑ
ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΜΕΜΟΣ
ΤΣΟΥΡΑΠΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ

Οι νικητές του διαγωνισμού «Lamington» θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με την ταυτότητά τους, αφού πρώτα έρθουν σε επικοινωνία στο 2104143310 για να κατοχυρώσουν τις θέσεις τους μέχρι την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου (ώρες ταμείου 10 π.μ.-2 μ.μ. & 6 μ.μ.-9 μ.μ.).

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας και οι κανονισμοί λειτουργίας του συμμορφώνονται με την τρέχουσα νομοθεσία.
Ως εκ τούτου λειτουργεί ως covid-free χώρος με πληρότητα 100% και υποδέχεται θεατές που έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της COVID-19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Κατά την είσοδο θεατών (από 18 ετών και άνω) στον χώρο του θεάτρου, γίνεται έλεγχος πιστοποιητικού εμβολιασμού καθώς και πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης). Η προσέλευση ανήλικων έως 17 ετών προϋποθέτει την επίδειξη υπεύθυνης δήλωσης των γονέων για τη διενέργεια self test 24 ωρών.