Διαγωνισμός "Lip Forensics / Strawberry Pills live @ Six D.O.G.S"

Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για το live των Lip Forensics και Strawberry Pills στo «Six D.o.g.s» το Σάββατο 4/12 στις 9μ.μ.

Strawberry Pills και Lip Forensics συναντιούνται ξανά on stage, κάνοντας τους ηλεκτρονικούς ήχους και τη δυναμική σκηνική τους παρουσία αιτία και αφορμή για εκτόνωση μέσω του χορού.


Τα δύο γκρουπ θα μοιραστούν για δεύτερη φορά Αθηναϊκό stage, δύο χρόνια μετά από το sold out show που είχαν δώσει τον Δεκέμβριο του 2019. Θα παίξουν κομμάτια από τη μέχρι στιγμής δισκογραφία τους, αλλά και νέα τραγούδια από τις κυκλοφορίες που ετοιμάζουν αυτή την περίοδο.

 

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό έως Παρασκευή 3/11 στις 11π.μ. και κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το live των Lip Forensics και Strawberry Pills το Σάββατο 4/12, ώρα 9μ.μ.

O χώρος είναι Covid-free. Για την είσοδό σας απαιτείται έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανονισμούς.

 


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για το live των Lip Forensics και Strawberry Pills στo «Six D.o.g.s» το Σάββατο 4/12 στις 9μ.μ. είναι οι:

STAVROU AGI
ΒΟΥΤΣΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΡΟΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΑΛΑΝΤΖΙΔΗ AΛΚΜΗΝΗ

Οι νικητές παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις τους στην είσοδο με την ταυτότητα 30’ πριν την έναρξη της εκδήλωσης.