Διαγωνισμός "Λυσιστράτη"

Κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για να δείτε σε avant premiere με το Αθηνόραμα την παράσταση «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη στο Από Μηχανής Θέατρο. Η ημερομηνία της avant premiere μετατέθηκε από την Τρίτη 11/6, το Σάββατο 15/6 ώρα 9 μ.μ. λόγω τεχνικού προβλήματος.

Δεκαέξι νέοι ηθοποιοί συμμετέχουν στον θεσμό «Summer Stock Theatre» που διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά το Από Μηχανής Θέατρο με κεντρική θεματική την αριστοφανική κωμωδία και όχημα το «Αριστοφάνης αλλιώς project». Στο πλαίσιο αυτού του project υποκριτικής και έρευνας δύο ομάδες ηθοποιών ξαναδιαβάζουν τη «Λυσιστράτη» και τις «Θεσμοφοριάζουσες» με σύγχρονη ματιά και χωρίς θεατρικούς περιορισμούς, καταθέτοντας τη δική τους άποψη πάνω στο γιατί μας αφορά ο Αριστοφάνης σήμερα. Στην ανανεωμένη σκηνική προσέγγιση της «Λυσιστράτης» για κλειστό χώρο σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαραβέλια και μουσική Άγγελου Καλογιάννη, η ομώνυμη ηρωίδα δεν είναι απλώς ένα πρόσωπο. Είναι ό, τι μπορεί να παρακινήσει μια γυναίκα να υψώσει το ανάστημά της και να διεκδικήσει ειρήνη και ισότητα σε κάθε εποχή. Πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ελευθεριάδου, Ελισάβετ Δελακά, Νίκος Δήμας, Γιώτα Καλλίνη, Κατερίνα Καλουμένου, Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Άρης Ηλίας Τοπάλογλου, Κατερίνα Χριστοδουλίδου.

Από Μηχανής Θέατρο, Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο, 2105232097.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Λυσιστράτη» το Σάββατο 15/6, ώρα 9 μ.μ. μέχρι την Πέμπτη 13/6, ώρα 11 π.μ.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια πρόσκληση για την παράσταση «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη στο Από Μηχανής Θέατρο ( Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο),το Σάββατο 15/6 ώρα 9 μ.μ. , είναι οι:


FOUK VASILEIOS

KOTTARA PANAGIOTA

MOROU KONSTANTINA 

ROUSSOU KONSTANTINA

VARTALAS VASILEIOS

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΑΚΤΥΠΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

ΑΛΤΑΝΗΣ ΘΕΜΗΣ

ΑΠΟΣΠΟΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΠΟΣΠΟΡΗ

ΒΕΛΙΣΣΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ

ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ

ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΓΙΑΡΙΜΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 

ΓΚΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

ΔΗΛΑΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΚΑΛΟΓΕΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΚΑΡΑΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΡΑΦΥΛΛΗ ΕΛΕΝΗ 

ΚΑΡΕΤΣΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 

ΚΑΣΑΠΗ ΣΟΦΙΑ

ΚΑΨΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

ΚΟΡΕΑ ΜΑΡΙΑ

ΚΟΡΟΜΗΛΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ

ΚΥΒΕΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΚΥΡΛΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΗΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΛΕΝΑ

ΜΟΥΡΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΠΑΙΚΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΠΑΡΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΡΛΙΑ

ΜΠΕΛΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΞΥΛΑΓΚΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

ΠΑΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΠΕΤΡΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΙΤΣΟΥΛΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΡΑΜΠΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΟΥΦΛΕΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 

ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ

ΣΤΡΑΒΟΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 

ΣΦΥΡΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 

ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΣΙΜΙΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΑΝΟΣ

ΧΑΙΚΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΧΑΛΚΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.