Διαγωνισμός "Μάκμπεθ – ο κύκλος του στΑΙΜΑτος"

Κερδίστε 55 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Μάκμπεθ – ο κύκλος του στΑΙΜΑτος» σε avant premiere με το Αθηνόραμα την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Από Μηχανής.

Στην Κάτω Σκηνή του Από Μηχανής Θεάτρου έρχεται μια εκδοχή του σαιξπηρικού «Μάκμπεθ» για 3 πρόσωπα. «Μάκμπεθ-ο κύκλος του στΑΙΜΑτος» ονομάζεται η πρωτότυπη διασκευή σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μυλωνά, που γεννήθηκε εξολοκλήρου μέσα από τη διαδικασία των προβών και οδήγησε στη συγγραφή πρωτότυπης μετάφρασης με την υπογραφή του Γιάννη Νταλιάνη, ο οποίος παράλληλα πρωταγωνιστεί στην παράσταση με τους Θανάση Βλαβιανό, Άννα Ελεφάντη και Δημήτρη Μπούρα. Με αφετηρία τους στίχους και την πλοκή του Ουίλιαμ Σαίξπηρ που διατηρούνται αυτούσια στον πυρήνα τους, η παράσταση με στοιχεία πειραματικής περφόρμανς στοχεύει σε μια εναλλακτική ανάγνωση της εμβληματικής ιστορίας για την εξουσία.


Θέατρο Από Μηχανής, Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο, 2105232097.


Οι νικητές που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Μάκμπεθ – ο κύκλος του στΑΙΜΑτος» σε avant premiere με το Αθηνόραμα την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Από Μηχανής είναι οι:

CHRISTOLOUKA ELENI
DAVAKOU ELINA
KOLIAS VASILIOS
KOTTARA PANAGIOTA
MITROPOULOS IOANNIS
ΑΛ ΑΓΚΜΠΑΡΙ ΦΕΙΡΟΥΖ
ΑΛΒΑΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΑΡΑΠΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΛΑΙΑ
ΒΑΡΚΑ ΑΝΘΗ
ΒΙΤΟΥΛΑΔΙΤΗ ΣΟΦΙΑ
ΒΛΟΝΤΖΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΓΙΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΑ
ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΡΥΠΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΔΕΛΛΗΣ ΤΑΣΟΣ
ΔΕΡΜΕΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΔΗΜΟΒΕΛΗΣ ΔΗΜΟΒΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ
ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΖΟΡΜΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΑΡΑΔΗΜΑ ΠΕΝΥ
ΚΑΡΑΛΗ ΑΡΓΥΡΗ
ΚΑΡΕΤΣΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΚΟΛΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΝΔΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΚΟΝΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΚΟΤΤΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΛΙΝΑΡΑ ΣΤΕΒΗ
ΛΟΥΛΟΥΔΑ ΜΑΡΙΑ
ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΜΑΤΖΙΑΡΗ ΑΝΝΑ
ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΝΙΚΟΛΑΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΣ
ΠΡΙΜΗΚΥΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΑΚΑΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΤΑΜΟΣ ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΜΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΤΣΑΓΚΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΦΛΟΚΑΣ ΚΙΜΩΝ
ΧΛΩΡΟΣ ΠΑΝΟΣ
ΧΟΥΣΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Οι νικητές του διαγωνισμού «Μάκμπεθ – ο κύκλος του στΑΙΜΑτος» θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του Θεάτρου Από Μηχανής λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με την ταυτότητά τους, αφού πρώτα έρθουν σε επικοινωνία στο 2105232097 για να κατοχυρώσουν τις θέσεις τους (12 το μεσημέρι έως 10 μ.μ.) μέχρι την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου και ώρα 5 μ.μ.

Το Θέατρο Από Μηχανής έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας και οι κανονισμοί λειτουργίας του συμμορφώνονται με την τρέχουσα νομοθεσία.
Ως εκ τούτου λειτουργεί ως covid-free χώρος με πληρότητα 100% και υποδέχεται θεατές που έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της COVID-19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Κατά την είσοδο θεατών (από 18 ετών και άνω) στον χώρο του θεάτρου, γίνεται έλεγχος πιστοποιητικού εμβολιασμού καθώς και πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης). Η προσέλευση ανήλικων έως 17 ετών προϋποθέτει την επίδειξη υπεύθυνης δήλωσης των γονέων για τη διενέργεια self test 24 ωρών.