Διαγωνισμός "Με δύναμη απ’ την Κηφισιά"

Κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Με δύναμη απ’ την Κηφισιά» των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά την Πέμπτη 16/5, ώρα 10.00 π.μ. & 12.00 μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Το τελευταίο έργο του Δημήτρη Κεχαΐδη «Με δύναμη απ’ την Κηφισιά» που έγραψε μαζί με την Ελένη Χαβιαρά σκιαγραφεί τη μικροαστική μιζέρια στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’90 μέσα από την ανάλαφρη καθημερινότητα τεσσάρων γυναικών των Βορείων προαστίων. Η μεγάλη συναισθηματική δύναμη της γραφής του Κεχαΐδη ενσωματώνεται με την πιστή αναπαραγωγή του καθημερινού λόγου, δημιουργώντας ένα «σχεδόν θεατρικό αριστούργημα», όπως έχει γράψει ο Κώστας Γεωργουσόπουλος. Ο σκηνοθέτης Νίκος Διαμαντής μεταφέρει το κωμικό αλλά και καυστικό αυτό έργο στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, καθώς σε δεύτερο επίπεδο καταθέτει ένα κοινωνικό σχόλιο πάνω στις βολικές επιλογές που οδηγούν τη ζωή μας στη στασιμότητα, την αδυναμία ουσιαστικής ενηλικίωσης, την μη ανάληψη της ευθύνης του εαυτού μας, και την ανώριμη επιστροφή μας σε δυσλειτουργικές σχέσεις. Οι τέσσερις πρωταγωνίστριες, παρόλα αυτά, και παράλληλα με τις εμμονές και τις υστερίες τους, καταφέρνουν να μας κερδίσουν, αφήνοντας μας βέβαια στο φινάλε μια πικρή επίγευση, όπως υπογραμμίζει ο σκηνοθέτης. Πρωταγωνιστούν οι Ελισάβετ Γιαννάκου, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Δανάη Παπουτσή, Μυρτώ Σαρρή. Η παράσταση ανεβαίνει στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Η δυναμική του ελληνικού λόγου στο Θέατρο».

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Ηρώων Πολυτεχνείου & Βασ. Γεωργίου, Πειραιάς, 2104143310-20.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Με δύναμη απ’ την Κηφισιά» την Πέμπτη 16/5, ώρα 10.00 π.μ. & 12.00 μ. μέχρι την Τρίτη 14/5, ώρα 11 π.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Με δύναμη απ’ την Κηφισιά» των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά την Πέμπτη 16/5, ώρα 10.00 π.μ. & 12.00 μ. (για όποια ώρα από τις δύο επιθυμούν) στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (Ηρώων Πολυτεχνείου & Βασ. Γεωργίου, Πειραιάς), είναι οι:


MOURVAKI STAVROULA

PAPASTILIANOS STYLIANOS

STAMATIOU KATERINA

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΞΑΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΜΩΝ

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΑΦΡΑΤΑΙΟΥ ΤΕΡΕΖΑ

ΒΑΡΕΛΤΖΙΔΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ 

ΒΛΑΙΔΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΑ

ΒΟΛΙΚΑ ΜΑΡΙΑ

ΒΟΥΓΕΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΓΙΔΑΡΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

ΔΙΑΒΑΤΗ ΜΑΡΙΑ

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ 

ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ

ΚΑΛΑΠΟΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΟΛΙΑ

ΚΑΡΕΤΣΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 

ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΚΟΡΟΝΤΖΗ ΑΛΕΞΙΑ 

ΚΟΣΣΥΦΑ ΧΑΡΑ ΚΟΣΣΥΦΑ

ΚΟΥΤΣΙΟΥΡΟΥΜΠΑ ΟΥΡΑΝΙΑ

ΚΩΤΣΙΑΝΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΜΑΛΙΚΟΥΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΝΙΚΟΛΕΤΟΥ ΠΑΡΗ

ΠΑΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΛΕΣΣΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΑΝΑ 

ΡΑΜΜΟΥ ΑΛΜΠΕΝΑ

ΡΙΣΒΑ ΑΣΠΑΣΙΑ

ΣΕΒΑΣΤΙΔΟΥ ΟΛΓΑ

ΣΠΙΘΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 

ΣΤΑΙΚΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΣΤΑΜΟΣ ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΜΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 

ΤΙΜΟΘΕΑΤΟΥ ΠΕΝΝΥ 

ΤΟΛΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

ΤΣΙΑΚΜΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ 

ΦΕΤΤΑΣ ΘΩΜΑΣ

ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ

ΦΩΚΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΧΑΛΚΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ


Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.