Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για προβολή της ταινίας «Μια Λευκή, Λευκή Μέρα»"

Μπείτε στην κλήρωση για μια θέση στην προβολή της βραβευμένης ταινίας του εξαιρετικού Ισλανδού σκηνοθέτη Χλίνουρ Πάλμασον («Winter Brothers») την Πέμπτη 16/1 στον κινηματογράφο Ανδόρα.

Ένα ατμοσφαιρικό βραδύκαυστο δράμα για την απιστία, την εκδίκηση και τη συγχώρεση υπογράφει ο ταλαντούχος Χλίνουρ Πάλμασον. Ήρωάς του ένας ηλικιωμένος άντρας, ο οποίος ζει σε μια απομονωμένη περιοχή της Ισλανδίας. Έχει μόλις χάσει τη γυναίκα του και προσπαθεί να διαχειριστεί το πένθος του φροντίζοντας τη μικρή εγγονή του και παράλληλα χτίζοντας ένα νέο σπίτι. Η ψυχική ισορροπία του όμως θα διαταραχτεί οριστικά όταν υποπτευθεί έναν γνωστό του για το θάνατο της γυναίκας του. Ο εξαιρετικός πρωταγωνιστής Ίνγκβαρ Σίγκουρντσον απέσπασε βραβείο Rising Star στις Κάνες για την ορμητική ερμηνεία του.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Χλίνουρ Πάλμασον

Σενάριο: Χλίνουρ Πάλμασον

Πρωταγωνιστούν: Ίνγκβαρ Σίγκουρντσον, Ίντα Μεκίν Χλινσντόντιρ, Χίλμιρ Σνερ Γκούντνασον

Η ΤΑΙΝΙΑ «ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ, ΛΕΥΚΗ ΜΕΡΑ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ WEIRD WAVE


Για να κερδίσετε μία (1) από τις τριάντα (30) διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Μια Λευκή, Λευκή Μέρα» στον κινηματογράφο Ανδόρα (Σεβαστουπόλεως 117, Πανόρμου, 2106980796) την Πέμπτη 16/1, στις 8 μ.μ., συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 15/1 (4 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την προβολή της ταινίας «Μια Λευκή, Λευκή Μέρα» στον κινηματογράφο Ανδόρα (Σεβαστουπόλεως 117, Πανόρμου, 2106980796) την Πέμπτη 16/1, στις 8 μ.μ., είναι οι:

GEORGIOU ANNA 
LIAKOU IOANNA 
NTALA ANNA 
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ 
ΒΕΝΙΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
ΒΟΝΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ 
ΖΑΜΠΕΛΗ ΜΑΡΙΖΑ 
ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
ΖΙΩΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 
ΚΑΤΑΝΙΑΣ ΜΑΝΟΣ 
ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΟΥΛΑ 
ΛΙΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 
ΜΑΤΡΑΚΙΔΟΥ ΕΛΠΙΣ 
ΜΑΥΡΟΛΥΚΟΣ ΡΟΒΗΡΟΣ 
ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
ΜΕΤΑΞΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ 
ΜΕΤΑΞΟΓΕΝΗ ΜΑΡΙΑ 
ΜΥΛΩΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 
ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΗ 
ΠΑΥΛΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
ΠΛΕΣΣΑ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ 
ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 
ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 
ΣΑΡΑΚΙΝΟΣ ΛΟΥΚΑΣ 
ΤΡΙΓΚΑΚΗ ΔΑΝΑΗ 
ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ 
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΝΑ 
 
Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του κινηματογράφου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της προβολής με επίδειξη της ταυτότητάς τους.