Διαγωνισμός "Κερδίστε αντίτυπα της μονογραφίας για τον Μικελάντζελο Αντονιόνι"

Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικήστε ένα αντίτυπο της νέας έκδοσης για τον σπουδαίο σκηνοθέτη από τις εκδόσεις Το Μέλλον.

Ο κινηματογραφικός κόσμος του Μικελάντζελο Αντονιόνι και η ριζοσπαστική σκηνοθετική του ματιά έχουν αφήσει μια ασύγκριτη κληρονομιά στην έβδομη τέχνη, και μια σειρά από αψεγάδιαστα αριστουργήματα. Από την τριλογία που ανέτρεψε τις συμβατικές δομές αφήγησης («Η Περιπέτεια», «Η Νύχτα», «Η Έκλειψη») μέχρι τα φιλμ που αποθέωσαν την εικαστική δύναμη του σινεμά («Blow Up», «Zabriskie Point», «Η Κόκκινη Έρημος»), ο Αντονιόνι έχει στιγματίσει όσο λίγοι ομότεχνοί του τον κινηματογράφο.

Τώρα χάρη στη μονογραφία για τον Αντονινόνι που κυκλοφορεί σε μια λεπτομερή έκδοση με κείμενα για τον ίδιο και κριτικές όλων των ταινιών του, έχετε την ευκαιρία να εντρυφήσετε ενδελεχώς στο σινεμά του αμίμητου Ιταλού auteur.


 Για να κερδίσετε ένα (1) από τα τρία (3) αντίτυπα της έκδοσης για τον Μικελάντζελο Αντονιόνι συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 10/5 (4 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

Οι τυχεροί που κερδίζουν από ένα αντίτυπο της έκδοσης για τον Μικελάντζελο Αντονιόνι, ειναι οι:


ΔΙΑΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΜΑΙΣΤΡΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΜΟΡΑΓΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ


Οι νικητές θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από το βιλβιοπώλείο Βακχικόν (Ασκληπιού 17, 106 80 Αθήνα, τηλ. 210 3637867) με επίδειξη της ταυτότητάς τους.