Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Minamata»"

Μπείτε στην κλήρωση και γίνετε οι πρώτοι που θα δουν το βασισμένο σε αληθινά γεγονότα δράμα με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ την Τετάρτη 20/10 στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή.

Σε έναν από τους πιο μεστούς ρόλους της καριέρας του, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Τζόνι Ντεπ στο «Minamata» (Άντριου Λέβιτας) υποδύεται το θρυλικό φωτογράφο Γιουτζίν Σμιθ. Διάσημος για τη δουλειά του στο ιστορικό περιοδικό Life, ο Αμερικάνος φωτογράφος στις αρχές των '70s βρέθηκε στην Ιαπωνία όπου και απέκτησε στενή σχέση με τη διερμηνέα του Αϊλίν. Εκείνη ήταν που τον έπεισε να επισκεφθεί την πόλη Μιναμάτα, όπου ο Σμιθ έγινε μάρτυρας ενός αδιανόητου γεγονότος. Ένας μεγάλος αριθμός κατοίκων είχε μολυνθεί από τις υψηλές δόσεις υδραργύρου που είχε βρεθεί στον υδροφόρο ορίζοντα, εξαιτίας των απόβλητων ενός τοπικού εργοστασίου. Ο Σμιθ και η Αϊλίν τότε, αποφασίζουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να αποκαλυφθεί η έκταση της καταστροφής που επέφερε δραματικές συνέπειες στο φυσικό περιβάλλον και την ποιότητα της ανθρώπινης ζωής.

 

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Άντριου Λέβιτας
Σενάριο: Ντέιβιντ Κέσλερ (βασισμένος στο βιβλίο «Minamata» των Αϊλίν Μιόκο Σμιθ & Γιουτζίν Σμιθ)
Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Ντεπ, Χιρογιούκι Σανάντα, Μινάμι, Τζουν Κουνιμούρα

Για να κερδίσετε μία (1) από τις είκοσι (20) διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Minamata» στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή (Ερατοσθένους 13, Αθήνα, 2107252895 - εσωτ. 102) την Τετάρτη 20/10 στις 19.00 (ώρα προσέλευσης 18.30), συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 19/10 (12.00) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr


Από μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας «Minamata» στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή (Ερατοσθένους 13, Αθήνα, 2107252895 - εσωτ. 102) κερδίζουν οι:
ANAGNOSTOPOULOU ANGELA
BALTAGIANNI VASO
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΜΠΟΥΓΚΡΕΝ ΜΑΡΙΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ
ΒΟΛΙΚΑ ΜΑΡΙΑ
ΒΥΖΑΝΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΓΕΩΡΓΙΤΣΗ ΜΗΝΑ
ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΚΑΛΛΙΑΚΩΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΑΛΛΙΒΩΚΑ ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΛΛΙΒΩΚΑ
ΚΑΝΑΒΟΥΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΚΟΝΔΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ
ΜΑΘΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΜΕΡΑΜΒΕΛΙΩΤΑΚΗ ΑΝΝΑ
ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΡΑΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΑΒΒΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΤΣΙΩΤΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να προσέλθουν στον κινηματογράφο μισή ώρα πριν την έναρξη της προβολής, έχοντας μαζί τους ταυτότητα. Τα ονόματά τους θα υπάρχουν στο ταμείο του μουσείου.