Διαγωνισμός "Moni Emvasis Luxury Suites"

Κερδίστε δύο διανυκτερεύσεις στο «Moni Emvasis Luxury Suites» στη Μονεμβασιά

Συνδυάζοντας με ιδιαίτερη έμπνευση την αλλοτινή βενετσιάνικη αίγλη του Κάστρου της Μονεμβασιάς με τη σύγχρονη αντίληψη της φιλοξενίας, το πολυτελές συγκρότημα «Moni Emvasis Luxury Suites» αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση διαμονής. Μίνιμαλ επώνυμη επίπλωση, υπέροχες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, μαγική θέα στο αφρισμένο Μυρτώο…

Με τρεις ατμοσφαιρικές σουίτες σε ένα υπέροχο ιστορικό κτίριο στην καρδιά του Κάστρου, έχει βάλει τη Μονεμβασιά στο χάρτη της υψηλής φιλοξενίας, ενώ το αδελφό εστιατόριο «Χρυσόβουλο» και το bar με τοπικά κρασιά έχουν εξελιχθεί σε δυνατό προορισμό για τους ψαγμένους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής. 

Η προσφορά ισχύει κατόπιν διαθεσιμότητας μέσα στο 2019. Εξαιρούνται γιορτές, αργίες και τριήμερα.


Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε δύο διανυκτερεύσεις στο «Moni Emvasis Luxury Suites» στη Μονεμβασιά.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να συνδεθείς με τα στοιχεία του λογαριασμού σου στο MyAthinorama συμπληρώνοντας το email και το password σου κάτω από την επιλογή «Σύνδεση».

Αν δεν έχεις λογαριασμό στο MyAthinorama, μπορείς να δημιουργήσεις πολύ εύκολα, συμπληρώνοντας απλώς τα στοιχεία σου στη φόρμα κάτω από την επιλογή «Εγγραφή». Θα σου ζητηθεί να επιβεβαιώσεις το email σου με μήνυμα που θα λάβεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσες.

Το email και το password που θα δηλώσεις θα είναι τα προσωπικά σου στοιχεία πρόσβασης, με τα οποία θα μπορείς στο εξής να λαμβάνεις μέρος στους διαγωνισμούς και να κερδίζεις πλούσια δώρα!


Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 11/2 (4 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr