Διαγωνισμός "Μονοποικιλιακά Αποστάγματα από το τσίπουρο Δεκαράκι"

Μετά το επιτυχημένο Μοσχάτο, το Δεκαράκι αποκτά δύο νέα αποστάγματα: Μαλαγουζιά και Ροδίτης

Δίπλα από το Μοσχάτο Τυρνάβου, το Τσίπουρο Δεκαράκι καλωσορίζει δύο νέα μονοποικιλιακά αποστάγματα, τη Μαλαγουζιά και το Ροδίτη.  

Τα μονοποικιλιακά αποστάγματα της οικογένειας Δεκαράκι, παράγονται χωρίς γλυκάνισο και με αλκοολικό βαθμό 40% Vol, κάνοντας έτσι και τα τρία μονοποικιλιακά αποστάγματα ξεχωριστά σε κάθε γουλιά.

Πάρτε μια καλή γεύση διαβάζοντας για τα αρωματικά και γευστικά χαρίσματα του κάθε Ελληνικού αποστάγματος και μετά ψηφίστε  αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Με αυτό τον εύκολο και γρήγορα τρόπο και μπείτε στην κλήρωση για τον πιο απολαυστικό διαγωνισμό.  Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν από μια πανέμορφη ξύλινη συλλεκτική φιάλη, που περιέχει και τα 3 μονοποικιλιακά αποστάγματα. 

Δεκαράκι Μοσχάτο, το εκρηκτικό: το πρώτο μονοποικιλιακό τσίπουρο που αποτελεί προϊόν απόσταξης μόνο από Μοσχάτο Τυρνάβου, λαμβάνοντας έτσι στο μέγιστο τα ποιοτικά και αρωματικά χαρακτηριστικά της εκλεκτής αυτής ποικιλίαςπου αποτελεί το “μυστικό” της φήμης του τσίπουρου Τυρνάβου. Το Δεκαράκι από Μοσχάτο Τυρνάβου έχει έναν διακριτό, αρωματικό χαρακτήρα που χαρίζει μια εκρηκτική απόλαυση γεύσης.

Δεκαράκι Μαλαγουζιά, η αρχοντική: παράγεται μόνο από Μαλαγουζιά σταφύλι και διακρίνεται για τον ιδιαίτερο, κομψό, ανθικό αρωματικό του χαρακτήρα. Στη δεκαετία του ‘70, η ποικιλία κινδύνεψε να εξαφανιστεί. Σήμερα πλέον, μέσω πολλών προσπαθειών η Μαλαγουζιά έχει επιστρέψει στα ποτήρια μας, αποκτώντας αυτόν τον δυσεύρετο χαρακτήρα που την κάνει τόσο μοναδική! Πρόκειται για λευκή ποικιλία σταφυλιών και μάλιστα πολύ ευαίσθητη. Αυτά τα λεπτά και κομψά αρώματα της δυσεύρετης Μαλαγουζιάς, αναδεικνύονται άψογα με την πολλαπλή επαναπόσταξη στους παραδοσιακούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες, δίνοντας ένα απόσταγμα φίνο και εκλεκτό.Με το εξαιρετικό άρωμα και την υψηλή του ποιότητα, αποτελεί αντιπροσωπευτικό μέλος της οικογένειας Δεκαράκι μονοποικιλιακά αποστάγματα.  Το Δεκαράκι από Μαλαγουζιά αναδεικνύει τα κομψά αρώματα της εκλεκτής αυτής ποικιλίας.

Δεκαράκι Ροδίτης, ο αρμονικός: παράγεται μόνο από Ροδίτη σταφύλι και ξεχωρίζει για τα λεμονάτα και φρουτώδη αρώματά του. Ο αρμονικός του χαρακτήρας γίνεται αισθητός από την πρώτη γουλιά, κάτι που τον κάνει εξαιρετικό σύντροφο σε κάθε περίσταση. Το απόσταγμα Ροδίτη ενώ προέρχεται από μία ποικιλία σχετικά ήπια αρωματικά, με την απόσταξη ο αρωματικός της χαρακτήρας εξελίσσεται και ενδυναμώνεται. 

Το Δεκαράκι από την εξαιρετική ποικιλία Ροδίτης (Αλεπού), ξεχωρίζει για την ισορροπία στα αρώματα του τσίπουρου.

 

 


Πείτε τις προτιμήσεις σας μέχρι 16 Ιουλίου και οι νικητές που θα ανακοινωθούν θα παραλάβουν τα βαλιτσάκια τους από τα γραφεία της Δέσμης Εκδοτικής. 
Κάντε στον εαυτό σας το καλύτερο summer δώρο, γεύσεις που μας φέρνουν καλοκαίρι.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια πανέμορφη ξύλινη συλλεκτική φιάλη, που περιέχει και τα 3 μονοποικιλιακά αποστάγματα είναι οι:

ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ 
ΛΙΤΣΑ ΈΎΣΤΡΆΤΊΌΎ
ΗΛΙΑΣ ΣΑΒΒΙΝΙΔΗΣ
ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΙΔΑΚΗ 
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΙΑ


Οι νικητές θα πρέπει να παραλάβουν το δώρο τους απο τα γραφεία μας (ΛΜεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών Κτίριο Β', 9ος όροφος) από την Παρασκευή 20/7 - Παρασκευή 10/8, με επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.