Διαγωνισμός "My wine app"

Ο πιο δροσερός, γευστικός και οινικός διαγωνισμός για το καλοκαίρι!

Τα My market δημιούργησαν το νέο My wine app και το γιορτάζουν διοργανώνοντας σε συνεργασία με το «α» ένα συναρπαστικό διαγωνισμό! Πάρε μέρος τώρα στο διαγωνισμό και ζήσε την εμπειρία ενός ξεχωριστού “My wine dinner” στον απόλυτο summer προορισμό στο Grand Resort Λαγονήσι, στο premium εστιατόριο Captain’s House.

Και πες πως είσαι ο τυχερός… Το θέμα που προκύπτει είναι πως θα διαλέξεις το ιδανικό οινικό ταίρι που θα απογειώσει το δείπνο; Μα φυσικά μελετώντας τη νέα πρωτοποριακή εφαρμογή My wine από τα My market,  που μπορείς να κατεβάσεις εύκολα και δωρεάν στο κινητό σου. Με μερικά μόνο κλικ δεν θα έχεις μόνο έναν sommelier συνέχεια δίπλα σου, αλλά θα γίνεις και ο ίδιος ειδικός στο κρασί! Θα μπορείς να βρεις το κατάλληλο οινικό σύντροφο για ένα απαιτητικό δείπνο με φίλους ή την καλύτερη ετικέτα για δώρο.

Απέκτησε την εφαρμογή, κάνε τα οινικά σου σερφαρίσματα και αφού θα είσαι διαβασμένος πάρε μέρος στο διαγωνισμό με το μεγάλο δώρο του My wine app των My market.  

Αν απαντήσεις σωστά στην ερώτηση που ακολουθεί, έχεις πολλές πιθανότητες να είσαι ένας από τους δυο τυχερούς, που θα κερδίσουν ένα δείπνο για δυο υψηλών προδιαγραφών στο Λαγονήσι, σε μια πανέμορφη βεράντα πάνω από τη θάλασσα. Το Captain’s House συνδυάζει το δροσερό τοπίο και τις νόστιμες και ευρηματικές ιταλικές γεύσεις με μια μεγάλη ποικιλία κρασιών. Διεκδίκησε την ολοκληρωμένη fine drinking εμπειρία και γίνε ειδικός στο κρασί με το νέο My wine app! 

Καλή επιτυχία σε όλους. 


Πάρε μέρος  μέχρι τις 29 Ιουλίου και ώρα 12:00 για να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν ένα premium wine dinner στο  Captain’s House  στο Λαγονήσι.

Αν χρειαστείς βοήθεια μπορείς να περιηγηθείς στο My wine app.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από ένα premium wine dinner στο  Captain’s House στο Λαγονήσι, είναι οι:


ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΔΟΥΛΑΜΗ ΓΕΩΡΓΙΑ


Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το δώρο τους.