Διαγωνισμός "My wine app-ολαύσεις"

Θες να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα ανακαλύψουν τα μυστικά των γευστικών απολαύσεων που κρύβουν τα κρασιά της Πελοποννήσου και της Βόρειας Ελλάδας; Διεκδίκησε τη θέση σου στο σεμινάριο οινογνωσίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Λόγω των έκτακτων μέτρων για την Αττική το σεμινάριο οινογνωσίας αναβάλλεται. Θα ενημερωθείτε σ' αυτή τη σελίδα για τη νέα ημερομηνία κλήρωσης και διεξαγωγής του event.
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό.

H δυναμική επιστροφή των «My wine app-ολαύσεων», της σειράς δωρεάν σεμιναρίων και γευστικών δοκιμών των My market, γίνεται με αφορμή την απόλυτα γευστική οινική μάχη μεταξύ της Πελοποννήσου και της Βόρειας Ελλάδας.

Εξερευνούμε, τις δύο βασικές αμπελουργικές ζώνες της Ελλάδας, τα χαρακτηριστικά, τις ποικιλίες τους και τα συνδυάζουμε με εκλεκτά τυριά και αλλαντικά.

Πόσο καλά γνωρίζεις τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Πελοπόννησο και στην Βόρεια Ελλάδα; Οι Νότιοι φημίζονται μόνο για την παραγωγή ερυθρών κρασιών και οι Βόρειοι για τα λευκά… ή μήπως δεν είναι τα πράγματα ακριβώς έτσι; Τι γίνεται με το τεράστιο κεφάλαιο των ροζέ;

Κατέβασε τώρα δωρεάν το My wine app


Κατέβασε το My wine app, ψάξε τις σωστές απαντήσεις για τις παρακάτω ερωτήσεις, δήλωσε συμμετοχή μέχρι τις 16/9 στις 12μ, μπες στην κλήρωση και γίνε ένας από τους 11 μοναδικούς τυχερούς που θα κερδίσουν διπλή συμμετοχή στο οινικό σεμινάριο των My wine app-ολαύσεων στο My market Αγίας Παρασκευής, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00.

Οι τυχεροί θα ανακοινωθουν την ημέρα της κλήρωσης για την διπλή συμμετοχή τους στην παρούσα σελίδα!

Η δυνατότητα συμμετοχής στον διαγωνισμό έκλεισε

Oι νικητές θα ανακοινωθούν σύντομα σε αυτή την σελίδα.