Διαγωνισμός "My wine app-ολαύσεις"

Θες να είσαι ένας από τους μεγάλους τυχερούς που θα μάθει τα μυστικά των γλυκών κρασιών; Διεκδίκησε τη θέση σου στο σεμινάριο οινογνωσίας.

Με ένα άκρως ιντριγκαδόρικο και γλυκό θέμα, επιστρέφουν οι «My wine app-ολαύσεις», η σειρά δωρεάν σεμιναρίων και γευστικών δοκιμών των My market, που μας μυούν στο μαγικό κόσμο του κρασιού. 

Πως φτιάχνονται τα γλυκά κρασιά; Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο Vinsanto και το Μοσχάτο Σάμου; Τα γλυκά κρασιά ταιριάζουν μόνο με επιδόρπια ή μπορούν να φλερτάρουν εξίσου καλά και με αλμυρές γεύσεις; 

Κατέβασε το My wine app, ψάξε τη σωστή απάντηση για τις παρακάτω ερωτήσεις, δήλωσε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 12μ., μπες στην κλήρωση και γίνε ένας από τους 25 μοναδικούς τυχερούς που θα κερδίσουν διπλή συμμετοχή στο οινικό σεμινάριο των My wine app-ολαύσεων, στο My market των Βριλησσίων (Λεωφόρος Πεντέλης 120-126), την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 18:00.

Κατέβασε τώρα δωρεάν το My wine appΟι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή συμμετοχή στο οινικό σεμινάριο των My wine app-ολαύσεων, στο My market των Βριλησσίων (Λεωφόρος Πεντέλης 120-126), την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 18:00, ειναι οι:

ELENI ANDRIKOPOULOU
CHRIS GLIATIS
MARIA LAMBROPOULOU
EMMANOUIL TSIMITAKIS
ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΑΛΕΞΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΑΤΟΥ
ΑΘΗΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΘΟΥΛΑ-ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΟΜΠΙΡΗ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΓΕΣΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑΡΗ
ΤΑΣΟΣ ΔΕΛΛΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΔΕΠΑΣΤΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΟΥΝΑΒΗΣ
ΜΑΡΘΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΖΥΜΝΗ
AΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΔΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΤΖΗΣ
ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΚΑΜΝΙΤΣΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΚΑΜΠΑΞΗ

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email για περαιτέρω πληροφορίες.