Διαγωνισμός "My wine app-ολαύσεις"

Η εφαρμογή που σε κάνει ειδικό στο κρασί καινοτομεί και διοργανώνει οινικά σεμινάρια.

Τα My market, αφού μας σύστησαν την καινοτόμα εφαρμογή My wine app προσφέροντάς εύκολη και ουσιαστική πρόσβαση στον κόσμο του κρασιού, πρωτοπορούν ξανά και παρουσιάζουν τα πρώτα οινικά σεμινάρια από supermarket «My wine app-ολαύσεις».

Γίνε ένας από τους 15 μοναδικούς τυχερούς που θα κερδίσουν προσκλήσεις για την πρώτη οινική συνάντηση των My wine app-ολαύσεων στο My market της Κηφισιάς, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 18:00.

Οι τρίτες Τετάρτες κάθε μήνα, θα έχουν πλέον το My app-όλαυση θέμα τους. Η πρώτη εγκαινιάζεται με εξαιρετικές λευκές ελληνικές ποικιλίες το Ασύρτικο, τη Μαλαγουζιά και το Μοσχοφίλερο και πληθωρικές ερυθρές ποικιλίες όπως το Αγιωργίτικο και το Ξινόμαυρο. Κάθε μια θα σερβιριστεί στα ποτήρια γευσιγνωσίας για να μυηθούμε στα συναρπαστικά βήματα της γευστικής δοκιμής.


Κατέβασε το My wine app, βρες τη σωστή απάντηση σε τρεις ερωτήσεις και μπες στην κλήρωση μέχρι την Τετάρτη 4/12 στις 12μ. Σε προκαλούμε να απαντήσεις σωστά και να έρθεις να μάθεις ακόμη περισσότερα στα σεμινάρια γευσιγνωσίας Μy wine app-ολαύσεις.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την πρώτη οινική συνάντηση των My wine app-ολαύσεων στο My market της Κηφισιάς, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 18:00, ειναι οι:


ANNA SCHLIEBENER

ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΗ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ

BIKY  ΑΡΓΙΤΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΙΑΚΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΛΑΓΑΡΗ

ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΑΜΠΑΝΗ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΑΜΠΑΤΑΚΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΣΕΙΤΑΝΙΔΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΤΕΛΑΛΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΒΟΓΛΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΑΒΙΑΡΑ


Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email για τις λεπτομέρειες παραλαβής τους δώρου τους.