Διαγωνισμός "My wine app-ολαύσεις"

Θες να είσαι ένας από τους μεγάλους τυχερούς που θα πάρει μέρος στο crash test σεμινάριο ερυθρών ποικιλιών κρασιού; Διεκδίκησε τη θέση σου...

Κάθε 3η Τετάρτη του μήνα έχει πλέον ένα ξεχωριστό My app-όλαυση θέμα.

Στον  πρώτο διαγωνισμό  που διοργανώθηκε από τα My market και την πρωτότυπη εφαρμογή My wine app- τον προσωπικό σου οινολόγο- πήραν μέρος πάνω από 1000 άτομα και τελικά 30 τυχεροί κέρδισαν την συμμετοχή τους στην My wine app-ολαυστική οινική συνάντηση.  Τώρα δίνουμε ραντεβού για το επόμενη δυνατό οινικό σεμινάριο που μας μυεί στα μυστικά των ερυθρών ποικιλιών. 

Κατέβασε το My wine app, ψάξε τη σωστή απάντηση για τις παρακάτω ερωτήσεις, δήλωσε συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, μπες στην κλήρωση και γίνε ένας από τους 25 μοναδικούς τυχερούς, που θα κερδίσουν την συμμετοχή τους και θα μπορέσουν να έρθουν μαζί με μια φίλη ή έναν φίλο τους  στο δεύτερο οινικό σεμινάριο των My wine app-ολαύσεων, στο My market της Νέας Σμύρνης, Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου 158,  την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στις 18:00   

Το θέμα του σεμιναρίου θα είναι εκρηκτικό! Μια συναρπαστική οινογευστική μάχη θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα σε τρεις ελληνικές και τρεις  ξένες ερυθρές ποικιλίες. Τα επιλεγμένα κρασιά θα «αναμετρηθούν» σε ζευγάρια, θα τα δοκιμάσουμε και μαζί θα ανακηρύξουμε τον νικητή σε κάθε περίπτωση.

Κατέβασε τώρα δωρεάν το My wine app

 


Δήλωσε συμμετοχή, διεκδίκησε τη θέση σου στις My wine app-ολαύσεις και έλα να  απολαύσεις ένα δυνατό σερί ελληνικών και ξένων ερυθρών ποικιλιών ανακαλύπτοντας πολλά μυστικά για την κάθε μια.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για το σεμινάριο ερυθρών ποικιλιών κρασιού, την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στις 18:00 στο My market της Νέας Σμύρνης, Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου 158, ειναι οι:


IRENE ANASTASIADOU

ELEFTHERIOS MISENTOS

ALCIBIADES SIARAVAS

ΜΥΡΤΩ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 

ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΑΚΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗ 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΠΟΥΛΑ ΖΩΗ

ΔΟΜΝΙΚΗ ΚΑΠΕΛΛΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΟΛΙΑ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ

ΝΙΚΗ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΙΝΤΑΣΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΝΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΥΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΐΤΗΣ

ΜΑΡΘΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ


Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις προσκλήσεις τους.