Διαγωνισμός "Νιζίνσκι - Η προφητεία της φωτιάς"

Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Νιζίνσκι - Η προφητεία της φωτιάς» του Χριστόφορου Χριστοφή τη Δευτέρα 10/2, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Tempus Verum - Εν Αθήναις.

Με αφορμή το νέο έργο του Χριστόφορου Χριστοφή, βραβευμένου κινηματογραφιστή, σκηνοθέτη και συγγραφέα, που εξιστορεί τις ημέρες ενός από τους σημαντικότερους χορευτές όλων των εποχών, του Βάτσλαβ Νιζίνσκι, στο ψυχιατρείο, o Δημήτρης Λάλος σκηνοθετεί το «Νιζίνσκι - Η προφητεία της φωτιάς».

Νιζίνσκι - Η προφητεία της φωτιάς

Μια μη συμβατική παράσταση, την οποία αντιλαμβάνεται ως έναν τόπο κοινού αισθητικού βιώματος, όπου αποπειράται να επαναπροσδιορίσει τη σχέση μεταξύ θεατή και ηθοποιού. Παίζουν: Κρίστελ Καπερώνη, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Ουσίκ Χανικιάν, Αντώνης Σανιάνος, Σταύρος Λιλικάκης, Νικόλας Μίχας. Στο διάλειμμα της παράστασης προσφέρεται φαγητό από τον βραβευμένο σεφ Γιώργο Γληνό.

Θέατρο Tempus Verum - Εν Αθήναις - Ιάκχου 19, Γκάζι, 210342517.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Νιζίνσκι - Η προφητεία της φωτιάς» τη Δευτέρα 10/2, ώρα 9 μ.μ. μέχρι την Παρασκευή 7/2, ώρα 1 μ.μ.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Νιζίνσκι - Η προφητεία της φωτιάς» του Χριστόφορου Χριστοφή τη Δευτέρα 10/2, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Tempus Verum - Εν Αθήναις ( Ιάκχου 19, Γκάζι), είναι οι:

ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ 
ΔΕΝΔΗ ΕΛΠΙΔΑ 
ΔΕΡΒΕΝΤΗ ΔΩΡΑ ΔΕΡΒΕΝΤΗ 
ΚΑΝΤΑ ΒΙΚΥ 
ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ 
ΚΑΡΟΛΟΥ ΜΥΡΤΩ 
ΚΟΝΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 
ΚΡΕΜΑΚΗ ΝΑΤΑΛΙΑ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
ΛΕΒΕΝΤΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ 
ΤΖΑΜΤΖΗ ΑΣΗΜΙΝΑ 
ΤΡΑΚΟΣΙΑΣ ΑΛΕΚΟΣ 
ΤΣΙΛΩΝΗ ΘΑΛΙΑ 
ΨΥΜΑΤΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.