Διαγωνισμός "Ο άσχημος"

Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Ο άσχημος» του Μάριους φον Μάγιενμπουργκ σε avant premiere με το Αθηνόραμα την Τετάρτη 12/12, ώρα 9.00 μ.μ. στο Θέατρο Tempus Verum-Εν Αθήναις.

«Τι κάνει τον άνθρωπο, άνθρωπο;» αναρωτιέται ο Δημήτρης Λάλος στη μαύρη κωμωδία του Γερμανού Μάριους φον Μάγιενμπουργκ «Ο άσχημος», που μεταφράζει και σκηνοθετεί στο Tempus Verum-Εν Αθήναις. Ένα έργο που λειτουργεί παράλληλα σε δύο επίπεδα, με κεντρικό ήρωα τον Λέττε. Μια ευφυής φάρσα με γρήγορους και αιχμηρούς διαλόγους, κάπου ανάμεσα στο χιούμορ και την τραγικότητα, που μπορεί παράλληλα να ιδωθεί και ως μια φιλοσοφική αλληγορία με φόντο την κοινωνική ένταση ανάμεσα στον καπιταλισμό και την ανθρώπινη μοναξιά.

Tempus Verum-Εν Αθήναις, Ιάκχου 19, Γκάζι, 210 3425170


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο άσχημος» την Τετάρτη 12/12, ώρα 9.00 μ.μ. μέχρι την Παρασκευή 7/12, ώρα 11 π.μ.

Οι τυχεροί  που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Ο άσχημος» του Μάριους φον Μάγιενμπουργκ σε avant premiere με το Αθηνόραμα την Τετάρτη 12/12, ώρα 9.00 μ.μ. στο Θέατρο Tempus Verum-Εν Αθήναις,είναι οι:


ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΡΑΠΑΚΟΥΛΙΑ

ΑΜΑΛΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ

ΑΝΘΗ ΜΠΑΡΑΚΟΥ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΣΠΑΣΙΑ ΡΙΣΒΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΙΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΛΑΣΣΗΣ

ΔΩΡΑ ΞΥΣΤΡΑ

ΕΙΡΗΝΗ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΚΑΛΟΔΟΥΚΑ

ΕΛΕΝΗ ΝΤΟΥΡΑΝΤΩΝΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΙΡΗ ΤΕΡΖΙΜΠΑΣΗ

ΜΑΡΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΙΑΝΤΕΡΗ

ΟΛΓΑ ΣΕΒΑΣΤΙΔΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΛΕΠΑ


Οι νικητές θα παραλάβουν την πρόσκλησή τους από το ταμείο του θεάτρου λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.