Διαγωνισμός "O Ραφτάκος των λέξεων"

Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «O Ραφτάκος των λέξεων» του Αντώνη Παπαθεοδούλου, την Δευτέρα 9/8, ώρα 7.30 μ.μ. στο Σινέ Γέρακας.

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος δημιουργεί από το 2012 διαδραστικές παραστάσεις με ζωντανή μουσική από γνωστά, παραδοσιακά αλλά και πρωτότυπα μουσικά όργανα, ενώ αντλεί τα θέματά της από ιστορίες, μύθους, παραδόσεις και παραμύθια από τη λαϊκή παράδοση. Η παράσταση με την οποία περιοδεύει αυτό το καλοκαίρι, «O Ραφτάκος των λέξεων» είναι θεατρική μεταφορά του βιβλίου του Αντώνη Παπαθεοδούλου (εκδόσεις Μεταίχμιο) και αφηγείται την ιστορία ενός ράφτη που έφτιαχνε τα ρούχα του με λέξεις! Διάλεγε προσεχτικά τις λέξεις του για κάθε έναν κάτοικο ξεχωριστά κι έτσι φορώντας τα ρούχα του περνούσαν τους χειμώνες τους ζεστοί και τα καλοκαίρια πάντα δροσεροί. Ο καιρός όμως πέρασε, η πόλη μεγάλωσε κι οι κάτοικοι έγιναν βιαστικοί και ξεχασιάρηδες και ξέχασαν τον Ραφτάκο. Κι έπεσε ένας χειμώνας τόσο βαρύς που κανένα από τα καινούρια τους ρούχα δεν μπορούσε να τους ζεστάνει. Τότε θυμήθηκαν τον Ραφτάκο τους που τόσο ωραία έπλεκε τις λέξεις και ξαναζεστάθηκαν. Γιατί οι λέξεις είναι αυτές που ζεσταίνουν, δροσίζουν και παρηγορούν τελικά κάθε καρδιά.

Σινέ Γέρακας, Γαργηττού και Ευμένους, 2106612717.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση  «O Ραφτάκος των λέξεων» την Δευτέρα 9/8, ώρα 7.30 μέχρι την Δευτέρα 2/8, ώρα 1 μ.μ.

Οι νικητές που κερδίζουν 15 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση  «O Ραφτάκος των λέξεων» την Δευτέρα 9/8, ώρα 7.30 στο Σινέ Γέρακας, είναι οι:

GEORGIOU ANNA
KALCHER KATERINA
PAROUSI AIKATERINI
ZACHARIS KONSTADINOS
ΔΑΦΝΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΚΑΡΚΑΝΤΖΟΥ ΝΤΙΝΑ
ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΕΤΣΙΟΥ ΞΑΝΘΗ
ΠΥΘΑΡΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ
ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΤΡΙΜΠΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΤΖΙΜΠΙΜΠΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΣΙΩΤΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου με επίδειξη της ταυτότητάς τους.