Διαγωνισμός "Ο χορός του θανάτου"

Κερδίστε 22 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Ο χορός του θανάτου» του Αυγούστου Στρίντμπεργκ την Πέμπτη 10/1, ώρα 9.00 μ.μ. στο Θέατρο Μεταξουργείο.

Ο Άκις Βλουτής σκηνοθετεί και συμπρωταγωνιστεί με τη Δήμητρα Χατούπη και τον Βασίλη Ευταξόπουλο σε ένα απρόβλεπτο ερωτικό τρίγωνο στον «Χορό του θανάτου» του Στρίντμπεργκ. Ένα ζευγάρι, ο Έντγκαρ και η Άλις, που ζει απομακρυσμένο και απομονωμένο σ΄ ένα νησί, σ’ ένα κτίριο που κάποτε ήταν φυλακή, απόψε γιορτάζει τα 25 χρόνια έγγαμου βίου. Από το ξεκίνημα του έργου, προσπαθούν να δραπετεύσουν από την κενότητα της ζωής τους, φτιάχνοντας μαζί παράξενα παιχνίδια που τους κρατούν «ζωντανούς». Η απροσδόκητη εμφάνιση του Κουρτ, δημιουργεί ένα ερωτικό τρίγωνο, μέσα από το οποίο ο καθένας από τους τρεις ήρωες έρχεται αντιμέτωπος με υπαρξιακά ζητήματα και προσωπικά αδιέξοδα που μας απασχολούν όλους.

Θέατρο Μεταξουργείο, Ακαδήμου 14, Μεταξουργείο, 2105234382.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 22 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο χορός του θανάτου» την Πέμπτη 10/1, ώρα 9.00 μ.μ. μέχρι την Τρίτη 8/1, ώρα 11 π.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Ο χορός του θανάτου» του Αυγούστου Στρίντμπεργκ την Πέμπτη 10/1, ώρα 9.00 μ.μ. στο Θέατρο Μεταξουργείο (Ακαδήμου 14, Μεταξουργείο, 2105234382), είναι οι:

ANGELOPOULOU KANELLA  
FITROU FLORA  
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΝΑ  
ΑΛΟΥΣΗ ΚΛΟΝΤΙΑΝ  
ΒΙΤΟΥΛΑΔΙΤΗ ΣΟΦΙΑ 
ΓΙΑΚΟΥΜΟΓΛΟΥ ΜΑΡΑ  
ΔΑΚΤΥΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ  
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΕΥΑ  
ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  
ΚΟΛΛΙΝΙΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  
ΚΟΤΤΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  
ΚΟΥΠΑΡΙΤΣΑ ΜΑΡΙΑ  
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  
ΜΟΣΧΑ ΑΝΝΑ  
ΜΠΙΤΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ  
ΟΡΦΑΝΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ 
ΠΑΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ  
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΑΝΑ  
ΣΕΡΕΤΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ  
ΣΚΙΤΣΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ  
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ  
ΤΟΛΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ   

Οι νικητές θα παραλάβουν το εισιτήριό τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.