Διαγωνισμός "Οδυσσεβάχ"

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου την Κυριακή 30/6, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Βεάκειο.

Ο Φώτης Σπύρος ανεβάζει, με συμπρωταγωνιστές τους Ορφέα Παπαδόπουλο και Νίκο Χρηστίδη, τον εμβληματικό «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου με την πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Διονύση Σαββόπουλου, που δημιουργήθηκε ειδικά για την πρώτη παράσταση του έργου το 1981. Ένα από τα πιο σημαντικά κείμενα του παιδικού θεάτρου, εμπνευσμένο από την «Οδύσσεια», τις «Χίλιες και μία νύχτες» κι άλλες ιστορίες, που μας συνεπαίρνει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι με προορισμό την Ιθαγδάτη. Το καράβι του Οδυσσεβάχ περνάει από το νησί των Λωτοφάγων, ακούει το μαγεμένο τραγούδι των Σειρήνων, συναντάει την Γοργόνα και τη Μάγισσα Κιρκίλα, κινδυνεύει στη χώρα της Λαριζάντ, της αγέλαστης πριγκίπισσας, περνά από χώρες που μιλούν με ένα φωνήεν, από λίμνες, δάση και ποτάμια. Μέσα από αυτή τη διαδρομή οι μικροί μαθαίνουν και οι μεγάλοι θυμούνται όλες αυτές τις αξίες που κρύβονται πίσω από τα κατορθώματα του Οδυσσεβάχ, όπως την προσήλωση σε ένα στόχο, την αξία της προσπάθειας, την αξία της οικογένειας και της πατρίδας, τη νίκη του καλού και του δικαίου.

Θέατρο Βεάκειο, Λόφος Προφήτη Ηλία, Πειραιάς, 210 4226330.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Οδυσσεβάχ» την Κυριακή 30/6, ώρα 9 μ.μ. μέχρι την Πέμπτη 27/6, ώρα 11 π.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια πρόσκληση για την παράσταση «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου την Κυριακή 30/6, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Βεάκειο (Λόφος Προφήτη Ηλία, Πειραιάς), είναι οι:


ΖΑΜΠΕΛΗ ΜΑΡΙΖΑ

ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 

ΜΕΡΑΜΒΕΛΙΩΤΑΚΗ ΑΝΝΑ

ΠΕΤΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.