Διαγωνισμός "Οδύσσεια"

Κερδίστε 250 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Οδύσσεια» της Σοφίας Σπυράτου σε avant premiere με το Αθηνόραμα την Κυριακή 20/10, ώρα 2.30 μ.μ. στο Ολύμπια - Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας».

Η σκηνοθέτις Σοφία Σπυράτου, μετά τον Τρελαντώνη και την Παναγία των Παρισίων, συνεργάζεται για άλλη μια φορά με τον Στρατή Πασχάλη, αυτή τη φορά στη θεατρική διασκευή της Οδύσσειας του Ομήρου. Η πολυαναμενόμενη παιδική παράσταση ανεβαίνει στο Θέατρο Ολύμπια - Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας.

Πρωταγωνιστούν ο Στέλιος Μάινας και ο Γιώργος Χριστοδούλου στους ρόλους του μυθικού Ομήρου και του πολυμήχανου Οδυσσέα αντίστοιχα. Στο πολυμελές καστ συμπρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Ελένη Καρακάση, Δημήτρης Γαλάνης, Αρετή Πασχάλη, Ιωάννης Κοντέλλης, Μάριος Πετκίδης.

Ολύμπια - Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», Ακαδημίας 59-61, Κέντρο, 2103642540.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 250 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Οδύσσεια» την Κυριακή 20/10, ώρα 2.30 μ.μ. μέχρι την Τρίτη 15/10, ώρα 3 μ.μ.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να συνδεθείς με τα στοιχεία του λογαριασμού σου στο MyAthinorama συμπληρώνοντας το email και το password σου κάτω από την επιλογή «Σύνδεση».

Αν δεν έχεις λογαριασμό στο MyAthinorama, μπορείς να δημιουργήσεις πολύ εύκολα, συμπληρώνοντας απλώς τα στοιχεία σου στη φόρμα κάτω από την επιλογή «Εγγραφή». Θα σου ζητηθεί να επιβεβαιώσεις το email σου με μήνυμα που θα λάβεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσες.

Το email και το password που θα δηλώσεις θα είναι τα προσωπικά σου στοιχεία πρόσβασης, με τα οποία θα μπορείς στο εξής να λαμβάνεις μέρος στους διαγωνισμούς και να κερδίζεις πλούσια δώρα!