Διαγωνισμός "Οιδίπους Τύραννος"

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» του Αριστοφάνη την Πέμπτη 12/9, ώρα 8.30 μ.μ. στο Θέατρο Αθηναΐς.

Η ομάδα Φημονόη ανεβάζει τον «Οιδίποδα Τύραννο» στο θέατρο Αθηναΐς σε σκηνοθεσία Κατερίνας Μπιμπή. Την πιο ολοκληρωμένη τραγωδία του Σοφοκλή, που ξεδιπλώνει με αριστουργηματικό τρόπο το μυστήριο που σκεπάζει το φόνο του Βασιλιά Λάιου και παράλληλα την κρυμμένη αλήθεια για την τραγική ειρωνεία που επισκιάζει τη ζωή του κεντρικού ήρωα, επέλεξε η ομάδα στο πλαίσιο του στόχου της να εμπνεύσει επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο που έρχονται στη χώρα μας και να συνδράμει σε μία ολοκληρωμένη πολιτιστική εμπειρία με όχημα τον ελληνικό πολιτισμό και το αρχαίο δράμα. Η παράσταση θα παίζεται μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019 με αγγλικούς και γαλλικούς υπέρτιτλους στον γνωστό πολιτιστικό πολυχώρο του Βοτανικού.

Αθηναΐς, Καστοριάς 34-36 και Ιερά Οδός, Κέντρο, 2103480099.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» την Πέμπτη 12/9, ώρα 8.30 μ.μ. μέχρι την Τρίτη 10/9, ώρα 6 μ.μ.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή προσκληση για την παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» την Πέμπτη 12/9, ώρα 8.30 μ.μ., στο Αθηναΐς, Καστοριάς 34-36 και Ιερά Οδός, Κέντρο, ειναι οι:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΣΑΠΦΩ

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους