Διαγωνισμός "«Το καλοκαίρι συνεχίζεται» με το Ούζο Πλωμαρίου"

Ό,τι κι αν δείχνει το ημερολόγιο, ο καιρός παραμένει καλοκαιρινός και η εμβληματική ετικέτα ούζου, παρέα με το αθηνόραμα ευχαριστιούνται τις λιακάδες και σας προσφέρουν τις φιάλες των τραπεζωμάτων σας, με έναν διαγωνισμό γεμάτο αρώματα θάλασσας.

Το ημερολόγιο μπορεί να λέει φθινόπωρο, το θερμόμετρο όμως δείχνει καλοκαίρι και το Ούζο Πλωμαρίου είναι η καλύτερη συντροφιά μας, για να απολαύσουμε με την παρέα μας τις τελευταίες λιακάδες της χρονιάς. Τηγανητά ψαράκια, δροσερές σαλάτες και λαχταριστές λιχουδιές φτάνουν ακόμη στα τραπέζια μας, και το Ούζο Πλωμαρίου είναι σταθερά δίπλα τους, συμπυκνώνοντας στα αρώματα και τις γεύσεις του ολόκληρο τον χαρακτήρα της εύφορης γης της Λέσβου.

Χάρη στη μυστική συνταγή του, κληροδοτημένη από τον εμπνευστή της, Ισίδωρο Αρβανίτη, στα παιδιά και τα εγγόνια του κι από εκεί σε κάθε επόμενη γενιά, το Ούζο Πλωμαρίου διατηρεί αναλλοίωτη την χαρακτηριστική γεύση και το άρωμά του όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα, προκειμένου να μην διαρρεύσει ποτέ, η μυστική συνταγή χωρίζεται σε δύο μέρη, που αφορούν τις 2 αποστάξεις του και το κάθε μέρος της συνταγής αποκαλύπτεται σε ένα μόνο άτομο της αποσταγματοποιίας, το οποίο και την απομνημονεύει. Το ένα άτομο γνωρίζει τους καρπούς και τα βότανα που τοποθετούνται στην πρώτη απόσταξη, ενώ το άλλο μαθαίνει τους καρπούς και τα βότανα που τοποθετούνται στη δεύτερη.

Έτσι, με γεύση που ενσωματώνει τον χαρακτήρα του νησιού και των ανθρώπων που το γέννησαν, το Ούζο Πλωμαρίου παραμένει σταθερά ένα από τα εμβλήματα της γεύσης της Ελλάδας, ενώ χάρη στην ξεχωριστή του ταυτότητα, αποτελεί έναν από τους λαμπρούς πρεσβευτές της χώρας διεθνώς. Άλλωστε, οι πολυάριθμες διεθνείς διακρίσεις του περιλαμβάνουν το διπλά χρυσό μετάλλιο της αυστριακής World Spirits Award, αλλά και το Platinum Βραβείο για τα 120 και πλέον χρόνια ιστορίας του.


Μοναδικό, ξεχωριστό και καθαρό σαν το κύμα του Αιγαίου, το Ούζο Πλωμαρίου έρχεται να χαρίσει τη γεύση του και στο φετινό καλοκαιρινό μας τραπέζι, μέσα από έναν μοναδικό διαγωνισμό: τρεις τυχεροί αναγνώστες του αθηνοράματος θα κερδίσουν από μία φιάλη Ούζο Πλωμαρίου των 700 ml, με μερικά μονάχα κλικ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία φιάλη Ούζο Πλωμαρίου των 700 ml, ειναι οι:
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 
ΣΚΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ ΔΑΝΑΗ 

Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από γτα γραφεία μας (Λ.Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών κτίριο Β, 9ος όροφος) απο την Δευτέρα 12/10-23/10 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-17:30) με επίδειηξη της ταυτότητάς τους.