Διαγωνισμός "3 ετήσιες οικογενειακές συνδρομές για το PLAYMOBIL FunPark"

Γίνετε ένας από τους τρεις νικητές που θα κερδίσει από μία ετήσια οικογενειακή συνδρομή αξίας 200€, για απεριόριστο fun στον εντυπωσιακό παιδότοπο της Κηφισιάς, γεμάτο με παιχνίδια Playmobil.

Το PLAYMOBIL FUNPARK στην Κηφισιά είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει τα παιδιά κάθε ηλικίας. Γεμάτο από φιγούρες και παιχνίδια playmobil αλλά και με οκτώ διαφορετικούς παιδότοπους διαθέσιμους για ατελείωτο παιχνίδι (ένας εκ των οποίων ειδικά διαμορφωμένος για παιδιά από 18 μηνών έως 3 ετών), το PLAYMOBIL FUNPARK είναι… παράδεισος για τους λάτρεις του πιο διαχρονικού παιχνιδιού. Από τις τεράστιες φιγούρες που σε υποδέχονται στην είσοδο μέχρι και τα αμέτρητα παιχνίδια που απλώνονται στο χώρο και είναι όλα διαθέσιμα για τα παιδιά, τα playmobil εκστασιάζουν μικρούς και μεγάλους και τους προσκαλούν για έναν διασκεδαστικό μαραθώνιο παιχνιδιού.

Σημειώστε ότι, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, ο χώρος δέχεται μόνο συνοδούς με ισχύον πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ τα παιδάκια μπαίνουν στο χώρο με τη δήλωση self test που έχουν ήδη έτοιμη από το σχολείο και από τεσσάρων ετών και πάνω φοράνε μάσκα.


Για να κερδίσετε μία (1) από τις τρεις (3) ετήσιες οικογενειακές συνδρομές για το PLAYMOBIL FUNPARK συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Οι τυχεροί που κερδίζουν μία (1) από τις τρεις (3) ετήσιες οικογενειακές συνδρομές για το PLAYMOBIL FUNPARK είναι οι:
ΚΑΛΟΓΕΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΛΙΟΥΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΛΥΤΡΙΒΗ ΜΑΡΙΑ

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέχρι αύριο για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους