Διαγωνισμός "PLAYMOBIL FunPark"

Κερδίστε ετήσιες οικογενειακές συνδρομές για το PLAYMOBIL FunPark και ετοιμαστείτε για ατελείωτο παιχνίδι στον εντυπωσιακό παιδότοπο των PLAYMOBIL!

Ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης για τους μικρούς μας φίλους, το PLAYMOBIL FunPark, βρίσκεται στην Κηφισιά και το αθηνόραμα σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ετήσιες οικογενειακές συνδρομές αξίας 150 ευρώ που υπόσχονται ατελείωτο παιχνίδι με πρωταγωνιστές τις αγαπημένες φιγούρες PLAYMOBIL.

Σε ένα εντυπωσιακό κτήριο που ξεπερνά τα 1.000 τ.μ., όλα τα παιδιά από 18 μηνών έως 12 ετών θα ανακαλύψουν την αγαπημένη τους γωνιά. Τα μικρότερα παιδάκια από 18 μηνών έως 3 ετών έχουν το δικό τους ειδικά διαμορφωμένο χώρο της PLAYMOBIL. 1.2.3., ενώ τα μεγαλύτερα μπορούν να περάσουν αξέχαστες ώρες χαράς και διασκέδασης στους υπόλοιπους 7 θεματικούς χώρους. Πριγκίπισσες, ιππότες, πειρατές, πυραμίδες, ζωολογικά πάρκα και κουκλόσπιτα περιμένουν καθημερινά τους μικρούς μας φίλους για ξέφρενο παιχνίδι αλλά και για τα πιο εντυπωσιακά πάρτι.

Οι λάτρεις των PLAYMOBIL που θέλουν να επισκέπτονται απεριόριστα για έναν ολόκληρο χρόνο το PLAYMOBIL FunPark μπορούν να γίνουν μέλη με ατομική ή οικογενειακή συνδρομή κάνοντας μια απλή αίτηση στην υποδοχή του παιδότοπου. Τα μέλη του PLAYMOBIL FunPark απολαμβάνουν πολλά απίστευτα προνόμια, όπως δωρεάν είσοδο ετησίως, 20% έκπτωση για τις αγορές τους από το κατάστημα PLAYMOBIL FunStore και συμμετοχή σε απίθανους διαγωνισμούς.


Το «αθηνόραμα» δίνει την ευκαιρία σε τρεις αναγνώστες του να κερδίσουν από μία ετήσια οικογενειακή συνδρομή αξίας € 150 η κάθε μία. Δηλώστε συμμετοχή έως τις 29/7 στις 12μ. και ετοιμαστείτε για ατελείωτο παιχνίδι παρέα με τις φιγούρες PLAYMOBIL.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια ετήσια οικογενειακή συνδρομή για το PLAYMOBIL FunPark, είναι οι:


ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΩ


Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το δώρο τους.