Διαγωνισμός "PLAYMOBIL FunPark"

Κερδίστε μία οικογενειακή πρόσκληση και 20% έκπτωση για τις αγορές από το PLAYMOBIL Fun Store την ημέρα της επίσκεψής σας!

Το PLAYMOBIL FunPark είναι ο αγαπημένος προορισμός μικρών και μεγάλων, αφού σας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψετε στον συναρπαστικό κόσμο της PLAYMOBIL – ανάμεσα σε πειρατές, πυροσβέστες, βασίλισσες και δεινόσαυρους.

Εκτός όμως από τις καθιερωμένες οικογενειακές επισκέψεις, μπορείτε να διοργανώσετε και ένα αξέχαστο παιδικό πάρτι για τους μικρούς σας θησαυρούς. Από τις πεντανόστιμες λιχουδιές και τις πρωτότυπες προσκλήσεις PLAYMOBIL μέχρι τα δωράκια-έκπληξη για τους λιλιπούτιους καλεσμένους, το PLAYMOBIL FunPark κάνει το κάθε πάρτι μια ξεχωριστή εμπειρία!

Και για όποιον θέλει να ανέβει πίστα (!), έχουμε και τον σούπερ PLAYMOBILο-ανιματέρ μας, που θα ταξιδέψει με τα παιδιά στον φανταστικό κόσμο της PLAYMOBIL με απίθανες ιστορίες, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, face painting, θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια.

Οι μικροί σας πειρατές και οι λιλιπούτιες πριγκίπισσες θα ταξιδέψουν στον συναρπαστικό κόσμο της PLAYMOBIL μέσα σε ένα παιδότοπο που θυμίζει παραμύθι.


Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του Playmobil Fun Park μέχρι τις 7 Νοεμβρίου και ώρα 15.00 και κερδίστε μία (1) οικογενειακή πρόσκληση και 20% έκπτωση για τις αγορές από το PLAYMOBIL Fun Store την ημέρα της επίσκεψής σας!

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία οικογενειακή πρόσκληση και 20% έκπτωση για τις αγορές τους από το PLAYMOBIL FunStore είναι οι:


ΔΙΕΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΖΩΗ

ΚΟΛΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΑΝΑ 

ΣΙΟΥΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ


Οι νικητές θα ενημερωθούν με mail για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους