Διαγωνισμός "P.O. Box Unabomber"

Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «P.O. Box Unabomber» των Zdrava Kamenova και Gergana Dimitrova τη Δευτέρα 15/4 ώρα 8.30 μ.μ. στο Faust.

Ένα ποιητικό μανιφέστο για την περιβαλλοντική καταστροφή και τον περιορισμό της ελευθερίας του ανθρώπου, την οποία επιφέρουν η ανεξέλεγκτη ανάπτυξη και χρήση της τεχνολογίας υπογράφουν οι Zdrava Kamenova και Gergana Dimitrova. Το «P.O. Box Unabomber» αποτελεί τον αντικατοπτρισμό ενός δυστοπικού κόσμου που καθορίζεται από τη διαδρομή του Αμερικανού οικολόγου τρομοκράτη Τεντ Καζίνσκι, (που πρόσφατα έγινε μίνι σειρά από το Netflix), την προσπάθεια επιβίωσης μιας δυτικής μακρόρυγχης έχιδνας που αναζητά το ταίρι της, προκειμένου να μην εξαφανιστεί ως είδος, την ιστορία μιας οικογένειας που διαλύεται υπό την πίεση μιας ανεξήγητης εξαφάνισης, και την τραγικότητα μιας σειράς χαρακτήρων «καταδικασμένων» να μην συναντηθούν ποτέ. Πρωταγωνιστούν οι Ιωάννα Κανελλοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα, Τατιάνα Άννα Πίττα, Βαγγέλης Στρατηγάκος και Στράτος Σωπύλης υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σταύρου Στάγκου.

Faust, Αθηναΐδος 12 & Καλαμιώτου 11, Κέντρο, 2103234095.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «P.O. Box Unabomber» τη Δευτέρα 15/4 ώρα 8.30 μ.μ. μέχρι την Τετάρτη 10/4, ώρα 11 π.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια πρόσκληση για την παράσταση «P.O. Box Unabomber» των Zdrava Kamenova και Gergana Dimitrova τη Δευτέρα 15/4 ώρα 8.30 μ.μ. στο Faust (Αθηναΐδος 12 & Καλαμιώτου 11, Κέντρο), είναι οι:


MITA GENTJAN

MOURVAKI STAVROULA

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΝΑ

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ

ΑΠΕΡΓΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΒΛΑΧΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΓΚΕΛΝΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝΝΑ

ΔΑΚΤΥΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΚΥΡΛΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΛΥΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΠΑΡΔΗ ΝΙΚΗ

ΜΠΙΤΣΑΝΗ ΣΟΦΙΑ

ΠΑΝΤΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΕΝΑ

ΡΑΠΑΚΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΣΕΙΡΑΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΣΟΥΜΕΛΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.