Διαγωνισμός "Πρόσωπο με πρόσωπο"

Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Πρόσωπο με πρόσωπο» του Αλεξάντερ Γκέλμαν την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης.

“Να σε βλέπω να βγαίνεις από το γυαλιστερό σου αυτοκίνητο, να παίζεις με τα κλειδιά σου γεμάτος από το Εγώ σου, και να περπατάς λες και δεν έχεις καμία έννοια σε αυτό τον κόσμο. Σου μιλάω πολύ ειλικρινά Αντρέι, θα μπορούσα να σε είχα σκοτώσει επιτόπου εκείνη τη στιγμή" λέει η ηρωίδα στο σύζυγό της στο επίκαιρο έργο του Ρώσου συγγραφέα Αλεξάντερ Γκέλμαν «Πρόσωπο με πρόσωπο», αποκαλύπτοντας με τη διεισδυτική ματιά του την επίδραση της οικονομικής σφαίρας και της διεφθαρμένης κοινωνικής και γραφειοκρατικής πραγματικότητας μέσα στον πυρήνα της οικογένειας. Ένας πολιτικός μηχανικός, στέλεχος σε μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες και η γυναίκα του, μια καλλιεργημένη βιβλιοθηκάριος θα αφήσουν τη ματαιοδοξία και το πάθος τους για επαγγελματική ανέλιξη και εξουσία, που μετατρέπει τους δεσμούς αίματος σε πελατειακές σχέσεις, να πληγώσει το παιδί τους.


Μορφές Έκφρασης, Αλκμήνης 13, Πετράλωνα, 2103464002, 2103464903.


Οι νικητές που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Πρόσωπο με πρόσωπο» του Αλεξάντερ Γκέλμαν την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης είναι οι:

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ ΧΑΡΑ
ΒΕΛΙΔΑΚΗ ΑΜΑΛΙΑ
ΓΚΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΛΥΚΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΔΕΣΠΟΤΙΔΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΖΑΧΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
ΖΕΡΒΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΙΒΩΤΙΔΟΥ ΡΑΦΑΕΛΑ
ΚΟΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΩΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ
ΛΑΜΠΡΗ ΣΟΦΟΚΛΗ
ΜΠΑΡΩΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΠΥΡΟΚΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΕΡΕΠΕΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΤΣΑΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Οι νικητές του διαγωνισμού «Πρόσωπο με πρόσωπο» θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του Θεάτρου Μορφές Έκφρασης λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με την ταυτότητά τους, αφού πρώτα έρθουν σε επικοινωνία στα 2103464002 2103464903 για να κατοχυρώσουν τις θέσεις τους μέχρι την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου και ώρα 2 μ.μ.

Το Θέατρο Μορφές Έκφρασης έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας και οι κανονισμοί λειτουργίας του συμμορφώνονται με την τρέχουσα νομοθεσία.
Ως εκ τούτου λειτουργεί ως covid-free χώρος με πληρότητα 100% και υποδέχεται θεατές που έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της COVID-19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Κατά την είσοδο θεατών (από 18 ετών και άνω) στον χώρο του θεάτρου, γίνεται έλεγχος πιστοποιητικού εμβολιασμού καθώς και πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης). Η προσέλευση ανήλικων έως 17 ετών προϋποθέτει την επίδειξη υπεύθυνης δήλωσης των γονέων για τη διενέργεια self test 24 ωρών.