Διαγωνισμός "Σούπερ σος"

Κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Σούπερ σος» την Παρασκευή 20, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22/9, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Θησείον, Ένα Θέατρο για τις Τέχνες.

Πώς συνδυάζονται οι νευρολογικές παθήσεις και τα δωμάτια διαφυγής; Ο καθηγητής νευρολογίας Δόκτωρ Πορφύριος Αλεξιάδης, γνωστός για τις πειραματικές του προσεγγίσεις, δημιουργεί ένα μοναδικό στο είδος του escape room, από το οποίο μπορείς να βγεις μόνο αν χρησιμοποιήσεις τις σούπερ δυνάμεις που κρύβονται μέσα σου. Τέσσερις τριτοετείς φοιτητές ιατρικής μπαίνουν ανυποψίαστοι στο δωμάτιο διαφυγής. Κανείς όμως δεν ξέρει αν θα καταφέρουν να ξεφύγουν. Η κωμωδία «Σούπερ σος» σε κείμενο και σκηνοθεσία του Ηλία Μενάγιερ επιφυλάσσει απίστευτες καταστάσεις που ποτέ δεν περίμενες ότι μπορούν να συμβούν. Πρωταγωνιστούν οι Ειρήνη Καρπούζη, Γιάννης Μόσιος, Νατάσα Στεφανάτου, Τάσος Χρυσόπουλος. 

Θέατρο Θησείον, Ένα Θέατρο για τις Τέχνες, Τουρναβίτου 7, Ψυρρή, 2103255444.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Σούπερ σος» την Παρασκευή 20, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22/9, ώρα 9 μ.μ. μέχρι την Πέμπτη 19/9, ώρα 3 μ.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Σούπερ σος» ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Θησείον (Ένα Θέατρο για τις Τέχνες, Τουρναβίτου 7, Ψυρρή), ειναι οι:


Για την Παρασκεύη 20/9


ΠΙΤΣΟΥΛΗ ΕΙΡΗΝΗ 

ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΑΝΟΣ


Για το Σάββατο 21/9


ΦΡΑΣΣΑΡΗ ΠΕΠΗ

ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΕΛΛΑ


Για την Κυριακή 22/2


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

ΚΑΠΠΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.