Διαγωνισμός "Spider-man: Into the Spider-Verse"

Κερδίστε αντίτυπα της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας κινουμένων σχεδίων και συνοδευτικά αναμνηστικά

Πώς συστήνεις με μία ταινία κινουμένων σχεδίων από την αρχή στo παγκόσμιο σινε-κοινό έναν... υπερήρωα που αυτό ήδη αγαπά επί δεκαετίες; Το κάνεις πρωτοτυπώντας στο σενάριο, πρωτοτυπώντας στην τεχνοτροπία της εικόνας, πρωτοτυπώντας στο χιούμορ και στην δράση, ώστε όλα να δανείζονται περισσότερα στοιχεία των αντίστοιχων comics από ποτέ. Το κάνεις με ρίσκο... κι ανταμοίβεσαι ανάλογα!Αυτό ακριβώς έκανε η Sony Pictures πέρυσι τον χειμώνα με το Spider-man: Into the Spider-Verse, μία ταινία animation διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μέχρι τότε. Εικόνα κυριολεκτικά... "ζωγραφιστό comic σε κίνηση", νέος Spiderman ως πρωταγωνιστής με πέντε ακόμη... Spidermen από άλλες διαστάσεις στο πλευρό του, αλλά και μια φανταστικά εντυπωσιακή απειλή, όλα αναμεμιγμένα σε μια εκρηκτική περιπέτεια, απολαυστική για μικρούς και μεγάλους. Καμία απορία που το Spider-Verse όχι μόνο απέσπασε το βραβείο Oscar της κατηγορίας κινουμένων σχεδίων, όχι μόνο ήταν για πολλούς η καλύτερη υπερηρωϊκή ταινία της περασμένης χρονιάς, αλλά για ορισμένους από μας και η ταινία που ξεχώρισε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη το 2018, ανεξαρτήτως είδους.Αυτήν την ταινία σε έκδοση DVD/Blu-ray - την οποία αξιολογήσαμε με την ανώτερη δυνατή βαθμολογία στην εκτενή μας παρουσίαση - έχουμε την χαρά να προσφέρουμε σε πέντε τυχερούς φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital μέσω της κλήρωσης που διοργανώνουμε σε συνεργασία με την Feelgood Entertainment. Οι νικητές ή νικήτριες θα λάβουν τόσο το εμπορικό αντίτυπο της ταινίας, όσο και συνοδευτικά συλλεκτικά αναμνηστικά της, από phone bumper και phone ring μέχρι καλοκαιρινή τσάντα μεταφοράς... Spider-Verse!


Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, 19/5, και η κλήρωση που θ' αναδείξει τους 5 νικητές ή νικήτριες θα γίνει την Δευτέρα, 20/5.

Οι τυχεροί που κερδίζουν το αντίτυπο της ταινίας, ένα phone bumper και phone ring και μια καλοκαιρινή τσάντα μεταφοράς... Spider-Vers, είναι οι:


MALAVETA VIKTORIA

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑ ΕΥΘΥΜΙΑ

ΜΗΤΡΙΤΣΑΚΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους από τα γραφεία μας (Λ.Μεσογείων 2-4, πύργος Αθηνών κτίριο Β, 9ος όροφος) από την Τετάρτη 22/5 - 3/6 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-17:30) με επίδειξη της ταυτότητάς τους.