Διαγωνισμός "Taste Dining Experiences"

Μπείτε στο διαγωνισμό και κερδίστε ένα τραπέζι για δύο άτομα στον πανέμορφο κήπο του «Fuga» στις 11/7.

Το Taste of Athens επιστρέφει με ξεχωριστές εμπειρίες.

Ένα παγκοσμίως δημοφιλές γαστρονομικό φεστιβάλ σε 21 μητροπόλεις σε όλον τον κόσμο, το Taste of Athens διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στην πρωτεύουσα τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Για τέσσερις ημέρες (19-22/9), οι πανέμορφοι χώροι του Ζαππείου θα φιλοξενήσουν την αφρόκρεμα των εστιατορίων της Αθήνας, προσφέροντας μας την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από τη γαστρονομική τους πρόταση με μερικά από τα πιο εμβληματικά τους πιάτα σε προνομιακές τιμές (3, 6, 9 και 12 ευρώ). Το «παρών» σε αυτήν την πραγματική γιορτή της γεύσης της Αθήνας θα δώσουν συνολικά 14 εστιατόρια, πολλά από αυτά βραβευμένα με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin. 

Μέχρι να έρθει η ώρα του φετινού Taste of Athens, τα εστιατόρια που συμμετέχουν μας βάζουν στο κλίμα της γιορτής με τις ξεχωριστές βραδιές Taste Dining Experiences και ειδικά μενού, που έχουν ξεκινήσει ήδη και θα διοργανώνονται ανά τακτές ημερομηνίες. Λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε ένα τραπέζι για δύο άτομα στο επόμενο Taste Dining Experience που έρχεται στις 11/7 στον καταπράσινο κήπο του «Fuga». Οικοδεσπότης ο σεφ του εστιατορίου Δημήτρης Κατριβέσης, ο οποίος θα σας υποδεχτεί στον καινούργιο πριβέ χώρο Casa Jaguar με ξεχωριστές δημιουργίες στο χαρακτηριστικό fusion στιλ του αλλά και πολλές εκπλήξεις που θα κάνουν τη βραδιά αξέχαστη. 


Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μέχρι την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 13:00, για  να κερδίσεις ένα τραπέζι για δύο άτομα στον πανέμορφο κήπο του «Fuga» στις 11/7.

O τυχερός που κερδίζει ένα τραπέζι για δύο άτομα στον πανέμορφο κήπο του «Fuga» στις 11/7, ειναι :


ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω email για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το δείπνο.